«Βγάζω 9.000 € τον χρόνο χωρίς να κάνω sex»

ΚΟΣΜΟΣ«Βγάζω 9.000 € τον χρόνο χωρίς να κάνω sex»Πέμπτη, Νοέμβριος 16, 2017 - 17:56

❱❱ Φοιτήτρια μεταμορφώνεται το βράδυ σε sugar baby, βγαίνει ραντεβού με επιχειρηματίες, αλλά δεν τους αφήνει να την αγγίζουν

Φοιτήτρια το πρωί, sugar baby το βράδυ είναι η 19χρονη Ρόουζ Κλίφορντ από τη Βρετανία, η οποία χρεώνει αγνώστους έως και 170 ευρώ για ένα ραντεβού μαζί της, χωρίς μάλιστα να παρέχει σεξ, προκειμένου να εξασφαλίσει την επιθυμητή ρευστότητα.

Η Κλίφορντ, αν και σπουδάζει ξένες γλώσσες, δείχνει να έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην οικονομική διαχείριση, αφού, όπως λέει, κερδίζει σχεδόν 9.000 ευρώ τον χρόνο από αυτό, μεγάλο μέρος των οποίων τα αποταμιεύει για να αγοράσει το δικό της σπίτι. «Μέχρι στιγμής από τα χρήματα που έχω βγάλει έχω πληρώσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου, έχω αγοράσει ακριβά παπούτσια και τσάντες και έχω βάλει και ένα ποσό στην άκρη» δηλώνει.

Η ίδια υποστηρίζει ότι τα ραντεβού της είναι απολύτως αθώα και δεν περιλαμβάνουν τίποτα περισσότερο από μια φιλική κουβέντα στη διάρκεια του δείπνου, αφού, όπως λέει, απαγορεύει αυστηρά το άγγιγμα. «Οι άνθρωποι με τους οποίους βγαίνω είναι συνήθως ευκατάστατοι επιχειρηματίες γύρω στα 50, στην πλειονότητά τους διευθυντές ή διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων επιχειρήσεων» εξηγεί η 19χρονη κοπέλα, η οποία γνωρίζει τους «πελάτες» της μέσω του dating site What's your price.

Τη στηρίζει η οικογένεια

Οι φίλοι και η οικογένειά της είναι πολύ υποστηρικτικοί σε αυτό που κάνει, αν και, όπως λέει, ανησυχούν για την ασφάλειά της. «Τους ενημερώνω πάντοτε πού πηγαίνω ή με ποιον θα είμαι, γιατί θέλουν να ξέρουν ότι είμαι καλά. Κάθε φορά που δέχομαι μια προσφορά μέσω του site ελέγχω το προφίλ τους για να δω τι ψάχνουν. Οι άνθρωποι είναι συνήθως πολύ ανοιχτοί ως προς αυτό που ζητούν» αναφέρει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα