Βέρα στο δεξί!

SHOWBIZΤο φρέσκο μανικιούρ αποκάλυψε το επτασφράγιστο μυστικό; Βέρα στο δεξί!Πέμπτη, Δεκέμβριος 31, 2015 - 11:32

Νέα σενάρια για τον κρυφό (;) γάμο της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο και το κυνήγι των παπαράτσι στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή τους από τις Μαλδίβες

Το φρέσκο μανικιούρ αποκάλυψε το επτασφράγιστο μυστικό; Οι φήμες πως η γνωστή παρουσιάστρια έχει παντρευτεί κρυφά τον Μάκη Παντζόπουλο κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό.

AΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Κατά

διαστήματα μάλιστα είναι και πολύ έντονες. Η Μενεγάκη ωστόσο δεν έχει προχωρήσει για την ώρα σε επίσημες ανακοινώσεις επιβεβαίωσης ή διάψευσης του χαρμόσυνου γεγονότος. Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο καλός της, ο οποίος αποφεύγει έτσι κι αλλιώς τα φώτα τις δημοσιότητας.

Επιστρέφοντας από τις εξωτικές Μαλδίβες, όπου βρέθηκαν τα Χριστούγεννα μαζί με τα τρία μεγάλα παιδιά της παρουσιάστριας, ο Μάκης και η Ελένη άρχισαν σχεδόν αμέσως τις προετοιμασίες για τον εορτασμό της έλευσης του νέου χρόνου. Ειδικά η παρουσιάστρια, που θέλει -όπως κάθε γυναίκα τέτοιες μέρες- να είναι πιο λαμπερή από ποτέ, επισκέφθηκε γνωστό beauty salon για να φτιάξει τα νύχια της. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία του μανικιούρ, η ίδια, όντας προφανώς πολύ ευχαριστημένη, πόζαρε στον Ιnstagram-ικό φακό των ιθυνόντων του καταστήματος κι εκείνοι ανέβασαν αμέσως την εικόνα της στον λογαριασμό τους.

Επισκέψεις

«Οταν ο χρόνος φεύγει με επισκέψεις από αγαπημένους φίλους - πελάτες, δεν έχεις παρά να αισιοδοξείς ότι η νέα χρονιά θα είναι σαφώς καλύτερη. Ελένη Μενεγάκη, σε αγαπάμε και σε θέλουμε και για ποδαρικό μόλις μπει το 2016» σχολίασαν στη λεζάντα. Στη φωτογραφία η Ελένη φαίνεται να καμαρώνει για το αποτέλεσμα στα νύχια της, ενώ ξεχωρίζει σε πρώτο πλάνο η βέρα που στολίζει το δάχτυλο του δεξιού χεριού της.

Η βέρα στο δεξί φοριέται, ως γνωστόν, μετά τον γάμο. Πριν από το μυστήριο οι βέρες είθισται να φοριούνται στο αριστερό χέρι. Μήπως το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη τη μοστράρει πλέον χωρίς φόβο και πάθος ισοδυναμεί με παραδοχή του γάμου της με τον Μάκη Παντζόπουλο;
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από τις Μαλδίβες οι παπαράτσι πέτυχαν το ζευγάρι στο αεροδρόμιο, αλλά εκείνοι δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με αυτή τη συνάντηση. Η Ελένη κρύφτηκε ενοχλημένη πίσω από μια βεντάλια, ενώ ο Μάκης έβγαλε το κινητό του και τους βιντεοσκόπησε από αντίδραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα