Βαφτίσια στην Τήνο με άρωμα showbiz

SHOWBIZΒαφτίσια στην Τήνο με άρωμα showbizΔευτέρα, Μάιος 22, 2017 - 17:42

Αρχισαν τα... βαφτίσια στη showbiz! Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης βάφτισαν τη δεύτερη κορούλα τους στην όμορφη Τήνο

με καλεσμένους λίγους συγγενείς και φίλους! Η νεοφώτιστη πήρε το διπλό όνομα Χριστίνα - Δέσποινα και οι πανευτυχείς γονείς δέχτηκαν συγχαρητήρια και ευχές για τη μικρή και πολύ όμορφη πριγκιπέσα τους.

Το μυστήριο έγινε το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας της Τήνου, την ίδια ακριβώς ημέρα που το ζευγάρι βάφτισε πριν από τρία χρόνια την πρωτότοκη κόρη του, την Ελενα, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, παρουσία πολλών διάσημων προσκεκλημένων.

Η εκκλησία ήταν στολισμένη στα χρώματα του ροζ και του λευκού και μάλιστα η διακόσμηση είχε ως θέμα τον μονόκερο, ο οποίος στόλιζε ακόμα και τις όμορφες λιλά και πράσινες μπομπονιέρες! Νονοί ήταν η κολλητή φίλη της Δέσποινας Καμπούρη και επιχειρηματίας Κατερίνα Νάζου (ιδιοκτήτρια του περίφημου Κουρσάρου στη Χώρα της Μυκόνου και της ταβέρνας Νικόλας στην Αγία Αννα), καθώς και ο Γιώργος Μπιλιώνης.

Η γνωστή δημοσιογράφος έλαμπε από χαρά στο πλευρό του συζύγου της και εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκομένους με το υπέροχο λευκό μακρύ φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση. Η Δέσπονα μοιράστηκε την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς φίλους της, ανεβάζοντας φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με τις αναρτήσεις να πλημμυρίζουν ευχές για τη νεοφώτιστη κορούλα της.

Δήμητρα Δάρδα

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα