Τζωρτζάκης και Κόντα χαμογελούν ξανά μετά την απώλεια του παιδιού τους

SHOWBIZΤζωρτζάκης και Κόντα χαμογελούν ξανά μετά την απώλεια του παιδιού τουςΔευτέρα, Μάιος 15, 2017 - 18:52

Νέα αρχή για τον Χάρη Τζωρτζάκη και τη γυναίκα του Εφη Κόντα. Το ζευγάρι ανακαίνισε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του πατέρα του ηθοποιού στον κόλπο Μπούφαλο, στην Εύβοια, και πριν από λίγες μέρες υποδέχτηκαν χαμογελαστοί τους πρώτους πελάτες τους.

Τίποτα στα πρόσωπά τους δεν φανέρωνε τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασαν πριν από λίγο καιρό.

Τότε που οι δυο τους δεν βίωσαν μόνο την απώλεια του μωρού τους στον 7ο μήνα της κύησης, αλλά είχαν να

αντιμετωπίσουν και ένα σύστημα υγείας διαλυμένο, που τους έφερε αντιμέτωπους με τραγικές καταστάσεις, όπως το γεγονός ότι ένας νοσοκόμος τούς παρέδωσε το νεκρό έμβρυο τους μέσα σε μια πράσινη σακούλα σκουπιδιών!

Μέχρι εκείνη τη στιγμή το ζευγάρι κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ο απελπισμένος πατέρας δεν άντεξε και, μέσα από τα social media, αφηγήθηκε τον γολγοθά που ανέβηκε με τη γυναίκα του.

Σήμερα, περίπου τρεις μήνες μετά, το ζευγάρι έχει μαζέψει τα κομμάτια του και κοιτά μπροστά, βάζοντας προσωπική εργασία, κάνοντας μετακομίσεις - μεταφορές, ακόμα και καλουπώματα (!) στο ήσυχο ξενοδοχείο που δημιούργησαν. Με θέα στο φημισμένο για τα καθαρά νερά του Πόρτο Μπούφαλο στη νότια Εύβοια, το ζευγάρι βιώνει ήρεμα το παρόν και ατενίζει το μέλλον του με αισιοδοξία.



Παράλληλα, δεν σταματούν να κάνουν και καλλιτεχνικά σχέδια, αφού η υποκριτική παραμένει η μεγάλη αγάπη και των δύο! Ο Χάρης, μάλιστα, τη φετινή σεζόν πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη παράσταση «Αστροφεγγιά» στο θέατρο Χώρα. Σημειώνεται ότι ο ίδιος και η Εφη Κόντα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούλιο του 2016 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στα Θολάρια της Αμοργού.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα