Τυχερός καθαριστής τζαμιών «γνώρισε» την Κάιλι Μινόγκ

18:34 8/3/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤυχερός καθαριστής τζαμιών «γνώρισε» την Κάιλι ΜινόγκΤετάρτη, Μάρτιος 8, 2017 - 18:33

Ο νεαρός εργαζόταν σε ξενοδοχείο του Σίδνεϊ (όπου βρέθηκε η ποπ σταρ για να προωθήσει την καινούργια συλλογή γυαλιών της Specsavers) και δεν έχασε την ευκαιρία να κουβεντιάσει, κάνοντας χειρονομίες με την Αυστραλή τραγουδίστρια

To μεροκάματο μπορεί να είναι σκληρό και επικίνδυνο για καθαριστή τζαμιών ξενοδοχείου του Σίδνεϊ, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, έχει και τα... τυχερά του. «Τυχερό»

του γοητευτικού νεαρού ήταν η Κάιλι Μινόγκ, η οποία ξεπρόβαλε από την εσωτερική πλευρά του παραθύρου και δεν έχασε την ευκαιρία να του κάνει τσαχπινιές και βέβαια να απαθανατίσει το ενσταντανέ.

«Το καλωσόρισμα στο Σίδνεϊ ήταν πολύ πιο φιλικό από ό,τι συνήθως» έγραψε η τραγουδίστρια στο σχόλιο που συνόδευε δύο φωτογραφίες, τις οποίες δημοσίευσε στο twitter. Ο νεαρός, που φορούσε ιμάντα ασφαλείας, κρεμόταν με τριχιά στο κενό έξω από το δωμάτιο της Μινόγκ, έχοντας τα σύνεργα της δουλειάς στο πλευρό του. «Γεια σου, Σίδνεϊ» έγραψε πάνω στη φωτογραφία η ποπ σταρ, η οποία ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό. Αυτός που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, αν και εργαζόταν υπό βροχή, ήταν ο καθαριστής.

Εχοντας τα χέρια σταυρωμένα και ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, φαινόταν σαν να μην πίστευε αυτό που του συνέβαινε. Οι δυο τους κατάφεραν να επικοινωνήσουν, παρόλο που υπήρχε το εμπόδιο του γυαλιού, κυρίως μέσω χειρονομιών. «Θα συζητήσουμε; Χάρηκα που σε γνώρισα» σχολίασε η Μινόγκ πάνω στη δεύτερη φωτογραφία, στην οποία τόσο η ίδια όσο και ο καθαριστής τζαμιών κάνουν χειρονομίες.

Η Αυστραλή τραγουδίστρια βρέθηκε στην πόλη για να προωθήσει τη νέα συλλογή γυαλιών Specsavers. Αναφέρθηκε, δε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο ξενοδοχείο «Establishment», και στον ξαφνικό χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Τζόσουα Σάσε τον Φεβρουάριο. Είπε ότι οι τελευταίοι μήνες «είχαν ενδιαφέρον», αλλά τους είδε σαν μια ευκαιρία να προχωρήσει στη ζωή της με δημιουργικό τρόπο, ηχογραφώντας το νέο άλμπουμ της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα