Τσάο... «bella»

SHOWBIZΤσάο... «bella»Παρασκευή, Οκτώβριος 2, 2015 - 15:28

Η Κλέλια Ρενέση είναι το κορίτσι του Μανού! Οι διακοπές στη Ζάκυνθο, οι βόλτες στα μπαρ της Αθήνας και τα ταξίδια της στο Παρίσι


Η Ελληνίδα «Σοφία Βεργκάρα» με τις καυτές καμπύλες και το κορμί-κλεψύδρα στην αγκαλιά του βασιλιά της έθνικ-σκα-ρέγκε και ροκ μουσικής!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εκρηκτική ηθοποιός Κλέλια Ρένεση

είναι το νέο κορίτσι του διάσημου Γαλλοϊσπανού καλλιτέχνη Μανού Τσάο.
Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους, πού και πότε, ωστόσο οι κοινές εμφανίσεις τους στα μικρά καφέ μπαρ της πλατείας Μάνου Χατζιδάκι στο κέντρο της Αθήνας ακόμη και τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου επιβεβαιώνουν ότι η καλλονή και ο «επαναστάτης με τον μπερέ» είναι ζευγάρι και, όταν εκείνος έρχεται στην Ελλάδα, μένει στο σπίτι της ηθοποιού στο Παγκράτι.

Βουτιές

Το καλοκαίρι η Κλέλια (πρώην σύντροφος του Αντώνη Κανάκη) και ο παγκοσμίου φήμης τραγουδοποιός επέλεξαν για διακοπές τη Ζάκυνθο, τόπο καταγωγής εκείνης. Σχεδόν ολόκληρο τον Ιούλιο τον πέρασαν μαζί απολαμβάνοντας τις βουτιές στο γαλάζιο του Ιονίου, την παραδοσιακή κουζίνα, τις βόλτες και τις ομορφιές του νησιού. Την ίδια περίοδο η ίδια πόσταρε στον τοίχο της στο facebook ένα ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει τον 54χρονο αγαπημένο της με ένα κιθαράκι στα χέρια να τραγουδάει «Ελλάδα liberta» με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

«Μπορώ να πάω να φυτέψω έναν λαχανόκηπο, να πάω να ζήσω στο νησί μου τη Ζάκυνθο, να φύγω στο εξωτερικό, να ασχοληθώ με τη διακόσμηση» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ρένεση μιλώντας για την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει το επάγγελμα του ηθοποιού. Η Ρίτα του «Μίλα μου βρώμικα», που από ξανθιά στην αρχή της καριέρας της έγινε μελαχρινή, σήμερα έχει μεταμορφωθεί σε φλογερή κοκκινομάλλα που πηγαινοέρχεται στο Παρίσι για να βλέπει τον αγαπημένο της Μανού Τσάο. Το ίδιο έκανε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων «Μοντέρνα Οικογένεια», όπου υποδυόταν την εκρηκτική Κάρμεν, σύζυγο του Αντώνη Καφετζόπουλου.

Κι αν είχε χαθεί ολόκληρο το καλοκαίρι από τα πάρτι της showbiz, εμφανίστηκε στην επίσημη προβολή της ταινίας του Παντελή Καλατζή «Μαριονέτες», το βράδυ της Τρίτης, με τα φλας των φωτογράφων να μη σταματούν λεπτό. Με χρωματιστό μακρύ φόρεμα, αδυνατισμένη, όμορφη και ευδιάθετη η Κλέλια Ρένεση έμοιαζε ευτυχισμένη και το έδειχνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα