Τρομοκρατική επίθεση στο χλιδάτο resort του Κλούνεϊ

SHOWBIZΠανικός στην Κυανή ΑκτήΤρομοκρατική επίθεση στο χλιδάτο resort του ΚλούνεϊΔευτέρα, Μάιος 16, 2016 - 12:40

Το γύρισμα διαφημιστικού spot προκάλεσε τρόμο στους θαμώνες του πεντάστερου «Hotel du Cap Eden Roc»!

Πανικός στην Κυανή Ακτή, λόγω... διαφήμισης. Ομάδα ανδρών, ντυμένη με στρατιωτικές στολές, μάσκες, κράνη και «ύποπτα» γιλέκα, έφτασε διά θαλάσσης στην αποβάθρα του πεντάστερου ξενοδοχείου «Hotel du Cap Eden Roc» στις Κάννες, σκορπώντας τον τρόμο στους διάσημους πελάτες του,

μεταξύ των οποίων το ζεύγος Κλούνεϊ, καθώς θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ



Η «απόβαση» έγινε από φουσκωτό που έφερε μια μαύρη σημαία, παρόμοια με του ISIS, συνοδεία ελικοπτέρου, την ώρα που οι περισσότεροι πελάτες του ξενοδοχείου απολάμβαναν το gourmet γεύμα τους στη βεράντα του εστιατορίου με θέα τη Μεσόγειο, με αποτέλεσμα να προκληθεί έντονη αναστάτωση. Ο «συναγερμός» έληξε μερικά λεπτά αργότερα, όταν έγινε γνωστό ότι όλο αυτό δεν ήταν παρά ένα επικοινωνιακό event της ιστοσελίδας Oraxy, εκπρόσωπος της οποίας ζήτησε εν συνεχεία συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε.

«Σε καμία περίπτωση δεν ήταν σχεδιασμένο έτσι ώστε να μοιάζει με τρομοκρατική επίθεση. Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας αισθάνονται πολύ άσχημα γι' αυτό. Δεν ήθελαν να τρομάξουν τον κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά, ωστόσο παρά όσα έγιναν ανέφερε ότι η Oraxy ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε νέες δράσεις στις Κάννες, στη διάρκεια του φεστιβάλ, σε περίπτωση που ο καιρός βελτιωθεί. «Πιαστήκαμε στον ύπνο. Και μετά κάποιος ούρλιαξε και ο κόσμος πετάχτηκε από τις καρέκλες του κι άρχισε να κινείται γρήγορα προς την περιοχή της πισίνας. Ηταν πολύ τρομακτικό.

Εμοιαζαν να ανήκουν στο ISIS

Το γεγονός ότι κάποιοι άντρες έμοιαζαν να ανήκουν στο ISIS ήταν σοκαριστικό» ανέφερε ο Τζέι Αρ Σάβετ, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων μεγάλης εταιρίας, που έτυχε να τρώει στο ξενοδοχείο εκείνη την ώρα. Οπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο Hollywood Reporter, το προσωπικό του «Hotel du Cap Eden Roc» έδειξε απαράμιλλη ψυχραιμία και συνέχισε να σερβίρει τον κόσμο, ωστόσο η ασφάλεια του ξενοδοχείου κατέφθασε αμέσως και ζήτησε από τους άντρες να απομακρυνθούν από τον χώρο, όπως και έκαναν.

«Δεν είχαν υπολογίσει τι ακριβώς θα προκαλούσαν κι έμειναν αποσβολωμένοι» περιέγραψε ένας εκπρόσωπος της νομαρχίας, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα μπορούσαν «να είχαν δεχθεί πυρά, εάν είχαν προσεγγίσει με τη βάρκα τους έναν πιο ευαίσθητο χώρο». Η γαλλική αστυνομία χαρακτήρισε το όλο συμβάν «κακόγουστο αστείο», ωστόσο διευκρίνισε ότι οι συμμετέχοντες σε αυτό δεν συνελήφθησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα