Τρίτο (?) πρόσωπο η αιτία του χωρισμού Φρίμαν-Αμπινγκτον

ΚΟΣΜΟΣΤρίτο (?) πρόσωπο η αιτία του χωρισμού Φρίμαν-ΑμπινγκτονΠαρασκευή, Ιανουάριος 20, 2017 - 19:47

Ως φιλικό παρουσίασαν τον χωρισμό τους ο Μάρτιν Φρίμαν και η Αμάντα Αμπινγκτον, οι δύο ηθοποιοί που υποδύονται το ζευγάρι στην πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σέρλοκ». Ωστόσο, «κατάσκοποι» της εφημερίδας «Sun» κάνουν λόγο για την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Συγκεκριμένα, η Αμπινγκτον φέρεται ότι ήταν πολύ ανήσυχη για τον στενό δεσμό του Μάρτιν Φρίμαν με μια συνεργάτιδά του, πριν από τον Δεκέμβριο, οπότε

ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η 42χρονη ηθοποιός ήταν «έξαλλη» και «απαιτούσε απαντήσεις» για τη φιλία του 45χρονου με μια ερευνήτρια θεμάτων σοουμπίζ, με την οποία είχε στενή συνεργασία.

Ολη αυτή η ιστορία είχε προκαλέσει μεγάλη ένταση και ψυχρότητα στο ζευγάρι, το οποίο όμως κατάφερε να σώσει την κατάσταση για χάρη των δύο παιδιών του, του 10χρονου Τζο και της 8χρονης Γκρέις. «Στο τέλος ο χωρισμός της Αμάντα και του Μάρτιν ήταν πολύ φιλικός».

«Θέλουν να παραμείνουν φίλοι»

«Ευτυχώς κατάφεραν να πάνε παρακάτω, ενώ και οι δύο υπογραμμίζουν πόσο σοβαρή είναι η πρόθεσή τους να παραμείνουν οι καλύτεροι φίλοι» αναφέρει η εφημερίδα.

Εν τω μεταξύ, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Φρίμαν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να τονίσει και πάλι το πόσο εκτιμά την πρώην σύντροφό του, με την οποία ήταν μαζί από το 2000. «Λατρεύω τη δουλειά της Αμάντα. Νομίζω ότι είναι φανταστική ως ηθοποιός και είναι φανταστική ως γυναίκα και, ναι, την αγαπώ. Πάντα θα αγαπώ την Αμάντα, αλλά ναι, είμαστε (χωριστά)... ξέρετε τι συνέβη» είπε χαρακτηριστικά στο Radio Times.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν είχε κάνει ποτέ γάμο, παρά την πολυετή σχέση του.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της το 2015 η Αμπινγκτον είχε αστειευτεί, λέγοντας ότι δεν υπήρχε λόγος, αφού είχαν ήδη φωτογραφία με γαμήλια περιβολή από τα γυρίσματα της σειράς «Σέρλοκ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα