Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΣΤΡΑΤρίτη 21 Απριλίου 2015Τρίτη, Απρίλιος 21, 2015 - 07:10

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε στο χέρι σας νέα δεδομένα για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Βρίσκεστε στην αρχή μιας νέας πορείας που, όταν ολοκληρωθεί, θα σας βρει αυτάρκεις και νικητές οποιασδήποτε αναμέτρησης. Αποφύγετε όσους έχουν αποδείξει ότι δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας ή δεν είναι πραγματικοί σας φίλοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν καταφέρετε να είστε πιο διαλλακτικοί, θα μπορέσετε να απολαύσετε καλύτερα τις σχέσεις σας με παλιούς ή καινούργιους φίλους. Η εργασία σας δεν θα σταθεί

εμπόδιο στην ανανέωσή σας, οπότε, αν επιθυμείτε να κάνετε κάτι δραστικό για την ομορφιά σας ή την υγεία σας, επιδιώξτε το τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη συζητήσετε τα μυστικά σας με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και προπαντός μην τους κοινοποιείτε τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Συνάψτε νέες σχέσεις, βρεθείτε ξανά με φίλους που έχετε καιρό να συναντήσετε και αναθεωρήστε μερικά από τα πιστεύω σας ή κάποιες από τις συνήθειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είστε ακόμα μόνοι, είναι απαραίτητο να διεκδικήσετε γρήγορα το δικαίωμα στην αγάπη. Πάρτε πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση, αντί να περιμένετε να σας αποζημιώσουν οι άλλοι γι' αυτά που δεν ζητήσατε, γι' αυτά που σας λείπουν ή γι' αυτά έχετε χάσει μέχρι τώρα.

ΛΕΩΝ: Η υγεία σας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η φυσική σας δύναμη είναι αυτή που θα υπερισχύσει. Προσπαθήστε να μην καταπιέζεστε ψυχολογικά, αλλά να επιβάλλετε με όμορφο πάντα τρόπο τις απόψεις σας. Ετσι, εκτός του ότι θα περάσετε καλύτερα, θα δείτε και θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν σκεφτείτε πως συχνά τα εμπόδια που εμφανίζονται αποτελούν και ευκαιρίες προκειμένου να βγουν στην επιφάνεια όλες οι ικανότητές σας, τότε πολύ πιο εύκολα θα μετριάσετε κάπως το άγχος σας, που είναι ο πιο αρνητικός παράγοντας στη ζωή σας και επηρεάζει σημαντικά την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ: Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν πρέπει να υποκύψετε σε μεγάλες δαπάνες, ούτε να προβείτε σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Εννοείται πως πρέπει να απέχετε από παρασκηνιακές καταστάσεις. Φως στις κοινωνικές σας δραστηριότητες έρχεται, γι' αυτό ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναμορφώστε τον τρόπο σκέψης και τις απόψεις σας, και γεμίστε τις μπαταρίες σας με ενέργεια, ανεξαρτήτως του πού θα βρίσκεστε και τι θα κάνετε. Να είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί, και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Η ευελιξία που θα επιδείξετε φέρει ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες στον ορίζοντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η γνωστή παρορμητική στάση σας θα είναι μετριασμένη και αυτό θα σας οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα. Ο φόβος σας να παρεκτραπείτε από τα όρια ανοχής του συνοδοιπόρου σας θα είναι εκείνος που θα επιβεβαιώνει την πρόθεσή σας να είστε συγκεκριμένοι και σαφείς στα αιτήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο. Αν δεν μπορείτε να κάνετε πίσω, φροντίστε, όπως αρμόζει, να είστε ξεκάθαροι από την αρχή για να πάρετε αυτό που θέλετε αποχωρώντας αξιοπρεπώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε τρόπους να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Τα αποτελέσματα θα σας αρέσουν και μάλιστα φαίνεται πως θα είναι καθοριστικά για το μέλλον σας. Μπορεί να μη λείψουν κάποιες δύσκολες στιγμές ή αναβολές, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευνοημένοι θα είστε στις επαφές και τις συμφωνίες σας, αλλά και στις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο εργασιακό περιβάλλον σας. Ο επαγγελματικός τομέας βρίσκεται σε σημείο καμπής και αν επιδείξετε την απαιτούμενη προσοχή, βασικά πράγματα που τον απαρτίζουν θα έχουν πολύ καλύτερη εξέλιξη.

Keywords
Αναζητήσεις
παρθρνος 21/4/15
Τυχαία Θέματα