Τρίο με 15χρονο με «δόλωμα» την πίτσα και τις μπίρες!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠενσιλβανίαΤρίο με 15χρονο με «δόλωμα» την πίτσα και τις μπίρες!Σάββατο, Οκτώβριος 1, 2016 - 15:00

Για πίτσα και μπίρες κάλεσαν δύο φίλες έναν 15χρονο, το «πάρτι» όμως είχε και αντάλλαγμα, αφού εκείνο που ήθελαν απ’ αυτόν δεν ήταν παρά να «γευτούν» το κορμί του.

Η 37χρονη Τόνια Σιμς (φωτό) και η 26χρονη Μελίσα Γουέαβερ από την Πενσιλβανία των ΗΠΑ θα καθίσουν στο εδώλιο με κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική πράξη παρά τη θέληση του «θύματος», διαφθορά ανηλίκου και αήθη επίθεση. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, όλα συνέβησαν στις 8 Ιουλίου στο διαμέρισμα της Σιμς. Οπως ανέφερε η ιστοσελίδα TribLive.com, ο 15χρονος πήγε στο σπίτι, συνοδευόμενος από τη Γουέαβερ, για φαγητό. Μετά το δείπνο η Σιμς πήγε να βάλει για ύπνο τα παιδιά της, στον επάνω όροφο του σπιτιού, ενώ ο 15χρονος έμεινε με την 26χρονη στο σαλόνι. Οταν τα παιδιά αποκοιμήθηκαν, η Σιμς κάλεσε τους προσκεκλημένους της στην κρεβατοκάμαρά της. Εκεί γδύθηκαν και οι τρεις και η Γουέαβερ είπε στον έφηβο: «Τι, δεν έχεις κάνει ποτέ τρίο;»

Οπως γράφει στην αναφορά του αστυνομικός που έλαβε καταθέσεις από τις δυο γυναίκες και τον έφηβο, ακολούθησε σεξ και των δυο με το αγόρι, καθώς και λεσβιακό μεταξύ των γυναικών. Οταν ο 15χρονος πήγε να καταγγείλει το συμβάν, έδειξε στους αστυνομικούς sms που είχε ανταλλάξει με τη Σιμς. Οι δυο γυναίκες ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ η Σιμς δήλωσε πως είχε κάνει σεξ με τον έφηβο και άλλες φορές.

Η δίκη των δύο γυναικών ορίστηκε για τις 16 Νοεμβρίου. Η Σιμς παραμένει προς το παρόν κρατούμενη, ενώ η Γουέαβερ αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.000 δολαρίων (9.000 ευρώ).

Keywords
Τυχαία Θέματα