Τριήμερο με γλέντια και ταινίες

TV GOSSIPTV • H «Espresso» προτείνει τα καλύτερα προγράμματα για το εορταστικό τριήμερο Τριήμερο με γλέντια και ταινίεςΣάββατο, Απρίλιος 15, 2017 - 10:00

Τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας και τα κανάλια ετοιμάζουν τη δική τους «Ανάσταση» με χορούς, τραγούδια, γνήσια παραδοσιακά γλέντια, αλλά και ταινίες για κάθε ηλικία.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

H «Espresso» προτείνει τα καλύτερα προγράμματα για το εορταστικό τριήμερο.

■ Μεγάλο Σάββατο
Ταινίες και μουσικά προγράμματα «κονταροχτυπιούνται» στη μάχη της τηλεθέασης! Στο Mega,

μετά την Ανάσταση (00.10), η μοναδική Μπάρμπρα Στρέιζαντ δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας με την ταινία «Ενα αστείο κορίτσι». Με ταινία «απαντά» και το Star, το οποίο προβάλλει «Το βασίλειο των ουρανών» (23.00). Την ίδια ώρα ο Alpha σηκώνει αυλαία πριν από την Ανάσταση (23.15) με το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» σε κλίμα κατάνυξης, ενώ μετά τις 24.00 το σκηνικό αλλάζει και o χορός αρχίζει με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τους Δημήτρη Μπάση, Μελίνα Ασλανίδου κ.ά. Ο ΑΝΤ1, αμέσως μετά την Ανάσταση (00.10), θα προβάλει μαγνητοσκοπημένα προγράμματα από νυχτερινά κέντρα της Αθήνας που παρουσιάστηκαν στο κοινό την προηγούμενη χρονιά. Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα δούμε στη μικρή οθόνη είναι η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα.

■ Κυριακή του Πάσχα
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, γι’ αυτό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φιλοξενεί τον Νίκο Ζωιδάκη και τη Νάσια Κονιτοπούλου σε ένα νησιώτικο γλέντι, όπου θα πρωτοστατήσει και ο Τρύφων Σαμαράς. Η συνέχεια είναι εξίσου μουσική στον Alpha, αφού ο σταθμός προβάλλει την εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» σε επανάληψη, τόσο στις 14.00 όσο και στις 17.10. Το Mega έχει προγραμματίσει ταινίες από νωρίς το πρωί, ενώ με ταινίες ελληνικές και ξένες θα διαμορφώσει το πρόγραμμά του το Star. Το ίδιο θα κάνει και ο ΑΝΤ1, ο οποίος 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα θα δώσει τη σκυτάλη στη διασκέδαση με την προβολή της συναυλίας των Αντώνη Ρέμου, Μαρινέλλας και Χρήστου Νικολόπουλου από το Θέατρο Πέτρας. Η ΕΡΤ επιμένει παραδοσιακά! Στις 13.00 στην ΕΡΤ1 «Το αλάτι της γης» έχει δημοτικό γλέντι, ενώ στην ΕΡΤ2 ξεχωρίζει το «Σμυρναίικο Μινόρε» με τη Γλυκερία στις 22.00. Στον Σκάι (20.50) κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «#Survivor» με όλα τα νεότερα από το reality.

■ Δευτέρα του Πάσχα
Ο ΑΝΤ1 ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης τον τελικό του «Rising Star» και ευελπιστεί σε υψηλά νούμερα, αφού ο μεγάλος αντίπαλος, που ακούει στο όνομα «Survivor», θα είναι εκτός... μάχης! Στην ώρα του ο Σκάι θα προβάλει ταινίες. Το ίδιο θα κάνουν Mega και Star, ενώ η δημόσια τηλεόραση συνεχίζει το γλέντι με την εκπομπή «Πάσχα στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης» (12.30) στην ΕΡΤ1. Ο Alpha γιορτάζει στην prime time ζώνη του με ακόμα μία επανάληψη του «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» (21.50).

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα