Τους «ένωσε» ο Ζαχαράτος

17:31 7/1/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤους «ένωσε» ο ΖαχαράτοςΤετάρτη, Ιανουάριος 7, 2015 - 17:27

Μπορεί να χώρισαν, αλλά δεν... χάλασαν τις καρδιές τους! Η Στέλλα Καλλή και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος συναντήθηκαν τυχαία στο Κέντρο Αθηνών, όπου βρέθηκαν αμφότεροι προκειμένου να διασκεδάσουν, και αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο. Η όμορφη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2013 και μπόρεσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά

από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ομως «ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται» λέει μια παροιμία του σοφού λαού μας. Οχι για πολύ τουλάχιστον... Ετσι, το ειδύλλιό τους διέρρευσε τελικά τον Σεπτέμβριο του 2013. Κι εκεί που τους είχαμε συνηθίσει μαζί κι ερωτευμένους, έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους τον περασμένο Νοέμβριο.


Οπως είχε γίνει γνωστό τότε, επρόκειτο για κοινή απόφαση, μια και τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο επιχειρηματίας θεώρησαν πως η σχέση τους ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Μάλιστα, οι δυο τους έφτασαν στο τέρμα της κοινής διαδρομής τους πολιτισμένα, χωρίς υστερίες, καβγάδες και... κατινιές. Το γεγονός αυτό συντέλεσε ώστε οι δύο πρώην να διατηρούν σήμερα καλές σχέσεις. Απόδειξη; Το θετικό κλίμα κατά τη διάρκεια της απροσδόκητης γιορτινής συνάντησής τους στο Κέντρο Αθηνών το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Μπορεί να μη φωτογραφήθηκαν μαζί, ωστόσο μίλησαν και ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον «χρόνια πολλά».


Ο Τζίμης βρέθηκε στο μαγαζί της οδού Πειραιώς, όπου τραγουδούν ο Νίκος Βέρτης και η Ελένη Φουρέιρα, με παρέα φίλων του, ενώ η Στέλλα διασκέδασε εκεί με την αδελφή της Δόμνα, η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κύπρο προκειμένου να περάσουν μαζί τις μέρες των γιορτών. Το βράδυ της συνάντησης των δύο πρώην στο Κέντρο Αθηνών έτυχε να βρίσκεται και ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο ταλαντούχος showman διατηρεί φιλικές σχέσεις τόσο με την Καλλή όσο και με τον Σταθοκωστόπουλο και πόζαρε στους φωτογράφους με τον καθένα ξεχωριστά.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα