Τον έσωσε ο σκύλος του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤον έσωσε ο σκύλος τουΔευτέρα, Οκτώβριος 2, 2017 - 16:03

❱❱ Η γούνα του πιστού τετράποδου γλίτωσε κυνηγό από την υποθερμία

Αγκαλιά με τον πιο πιστό φίλο του, ο οποίος τον έσωσε από τον κίνδυνο υποθερμίας, κοιμήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής σε δύσβατη περιοχή των Καλαβρύτων ένας 33χρονος κυνηγός, που είχε χάσει τον δρόμο του.

Ο σκύλος του, που δεν έφυγε λεπτό από

δίπλα του, κατάφερε με την αγάπη και τη ζεστασιά της γούνας του να κρατήσει ζεστό το αφεντικό του και να το σώσει από τον θάνατο.

Η απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε σε ορεινή περιοχή κοντά στο χωριό Αγρίδι στην ορεινή Αιγιάλεια, όταν ο 33χρονος άνδρας που είχε πάει βόλτα με τον σκύλο του έχασε τον προσανατολισμό του εξαιτίας της ομίχλης. Οι ώρες περνούσαν, ο κυνηγός δεν επέστρεφε και έτσι τα μέλη της οικογένειάς του πήγαν ανήσυχα στην Αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνισή του. Αμεσα στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού του από τις αστυνομικές Αρχές, την Πυροσβεστική, την ΕΜΑΚ και εθελοντές. Λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος κατάφερε μέσω του κινητού τηλεφώνου του να έλθει σε επαφή με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων.

Τελικά, τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 33χρονος εντοπίστηκε στη δύσβατη ορεινή περιοχή, σώος και αβλαβής, όπως και ο σκύλος του, που όλη τη νύχτα ήταν στην αγκαλιά του, κρατώντας τον ζεστό, και έτσι γλίτωσε την υποθερμία, μια και το κρύο ήταν πολύ τσουχτερό.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα