«Το ζεϊμπέκικο του νικητή» για τον καρκίνο

SHOWBIZΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ«Το ζεϊμπέκικο του νικητή» για τον καρκίνο Τετάρτη, Δεκέμβριος 7, 2016 - 13:28

«Μου έλεγαν “δεν θα αντέξεις”! Eκανα έξι χημειοθεραπείες και τριάντα τέσσερις ακτινοβολίες στους λεμφαδένες. Εγώ όμως ήμουν στην εκπομπή, γιατί αυτό μου έδινε ζωή για να χτυπήσω τον... παλιάτσο. Γιατί για εμένα ο καρκίνος είναι ένας παλιάτσος».

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Με μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, ο Κώστας Χαρδαβέλλας μπροστά σε ένα κοινό που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μίλησε με λόγια δύναμης και θάρρους για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Αφορμή στάθηκε

η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Το ζεϊμπέκικο του νικητή» που έγραψε ο γιος του Κωνσταντίνος και το οποίο επικεντρώνεται στη μεγάλη νίκη του πατέρα του απέναντι στον καρκίνο.

Ο παρουσιαστής το βράδυ της Δευτέρας, μπροστά στο κατάμεστο από κόσμο Μέγαρο Μουσικής, εξομολογήθηκε: «Οταν μου λέγανε “αύριο πρέπει να ξεκινήσεις χημειοθεραπεία”, γιατί πέθαινα, εγώ πήγα στην Πάρο για να κάνω μπάνια και να του δείξω πως δεν τον φοβάμαι. Το έμαθα τέλος Ιουνίου του 2009. Και δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο να ελπίζω σε ένα λάθος. “Εχεις επιθετικό καρκίνο με μετάσταση στους λεμφαδένες” ήταν η διάγνωση των γιατρών. Επτά λέξεις, επτά μαχαιριές, επτά καρφιά στην καρδιά μου».

Μήνυμα αισιοδοξίας

Ο Κώστας Χαραβέλλας μετά τις εισηγήσεις των Δημήτρη Λινού, καθηγητή Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Τζώνη Καλημέρη, Εύας Αντωνοπούλου και Σάκη Τανιμανίδη έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα αισιοδοξίας προς τους πάσχοντες τονίζοντας πως «ο καρκίνος δεν έχει τη δύναμη να νικήσει».

Το «ζεϊμπέκικο του νικητή» ο παρουσιαστής το χόρεψε ένα βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς, όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως ξεπέρασε την ασθένεια. «Είπα στους φίλους που είχαμε καλέσει στο σπίτι: “Κάντε στην μπάντα όλοι σας! Γιατί θέλω να χορέψω!” Και χόρεψα για εμένα το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας. Εκείνη τη στιγμή πέταγα. Γιατί ήξερα ότι είχα νικήσει» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Keywords
Αναζητήσεις
χαρδαβελα μαρια
Τυχαία Θέματα