Το τέρας του λούνα παρκ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο τέρας του λούνα παρκΣάββατο, Σεπτέμβριος 26, 2015 - 16:00

Ισχυρό σοκ υπέστησαν οι γονείς δύο ανήλικων αγοριών στις Σέρρες, όταν ενημερώθηκαν από τους αστυνομικούς ότι τα παιδιά τους είχαν πέσει στα χέρια 30χρονου αδίστακτου παιδόφιλου, που ασελγούσε εις βάρος τους επί τρία χρόνια (!) δίνοντάς τους... χαρτζιλίκι.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Οταν ήταν 26 ετών είχε συλληφθεί για διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά φαίνεται πως δεν

του αρκούσε να «φτιάχνεται» με βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Πέρασε και στην πράξη, εκμεταλλευόμενος την ευκαιριακή απασχόλησή του σε λούνα παρκ, που του έδωσε τη δυνατότητα να πλησιάζει εύκολα τα ανήλικα.

Η σύλληψή του από παρατηρητικούς αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, οι οποίοι περιπολούσαν σε ερημική περιοχή πίσω από το νοσοκομείο, «πάγωσε» τις Σέρρες. Συγκεκριμένα, όταν είδαν τον 30χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του με τα δύο Ελληνόπουλα, ηλικίας 12 και 13 ετών, τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια, καθώς η σύνθεση της παρέας τούς φάνηκε περίεργη. Γρήγορα οι αποκαλύψεις έγιναν γροθιά στο στομάχι!

Αρχικά διαπιστώθηκε ότι είχε συλληφθεί στις 24 Ιανουαρίου του 2011 για παιδική πορνογραφία και στο σπίτι του είχαν βρεθεί 11 σκληροί δίσκοι με πλήθος «αρρωστημένων» αρχείων.

Αδίστακτος

Οι αστυνομικοί κάλεσαν παιδοψυχολόγο που «ξεκλείδωσε» τις ψυχές των δύο αγοριών και έμειναν άφωνοι όταν τα δύο αδελφάκια αποκάλυψαν ότι το προηγούμενο βράδυ ο 30χρονος είχε ασελγήσει στον 12χρονο και λίγες μέρες νωρίτερα είχε κάνει το ίδιο και στα δύο παιδιά! Ο αδίστακτος παιδόφιλος κατηγορείται ότι επί τρία χρόνια ασελγούσε συστηματικά στον 13χρονο δίνοντάς του 15-30 ευρώ για να τον «χαϊδεύει» σε ευαίσθητα σημεία του! Ολο αυτό το διάστημα οι γονείς του ανήλικου δεν είχαν υποψιαστεί το παραμικρό και όταν κλήθηκαν στην Ασφάλεια, κατέρρευσαν.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άντρας να βιντεοσκοπούσε όσα έκανε με τα δύο αδελφάκια ή με τυχόν άλλα ανήλικα θύματά του. Γι' αυτό κάνουν φύλλο και φτερό τη φωτογραφική μηχανή και τη συσκευή USB που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του, καθώς και τρεις φορητούς υπολογιστές και δύο σκληρούς δίσκους που εντοπίστηκαν στο σπίτι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα