Το πρώτο περιοδικό γάμου για λεσβίες κυκλοφόρησε στην Αυστραλία

ΚΟΣΜΟΣΤο πρώτο περιοδικό γάμου για λεσβίες κυκλοφόρησε στην ΑυστραλίαΠαρασκευή, Οκτώβριος 27, 2017 - 16:58

❱❱ Ο αρραβώνας δύο γυναικών στάθηκε η αφορμή να γίνει επανάσταση στα εκδοτικά δεδομένα.

Το πρώτο τεύχος του «Dancing with her», του πρώτου περιοδικού γάμου για λεσβίες, κυκλοφόρησε την Τρίτη στην Αυστραλία και υπόσχεται να προσφέρει χρηστικές πληροφορίες αλλά και απτά παραδείγματα για τον απόλυτο λεσβιακό έρωτα.

Ολα ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο, όταν οι Αυστραλές Τάρα Μπέικερ και Αρλια Χάσελ φόρεσαν δαχτυλίδια αρραβώνων. Τότε αποφάσισαν να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό του γάμου τους εν όψει του δημοψηφίσματος για τη νομιμοποίηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 7 Νοεμβρίου.

Με έκπληξή τους διαπίστωσαν ότι όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούσαν παγκοσμίως αφορούσαν γάμους ετερόφυλων ζευγαριών.

Σε πρώτη φάση δημιούργησαν την ιστοσελίδα Dancing With Her και τώρα πέρασαν στην έντυπη έκδοση, κυκλοφορώντας το ομώνυμο περιοδικό. Στις 100 σελίδες του περιέχει φωτογραφίες από γάμους λεσβιών που έγιναν ανά τον πλανήτη, συνοδεύοντάς τες με την ιστορία αγάπης του ζευγαριού. Προσφέρονται επίσης συμβουλές για τα νυφικά, την τούρτα και τη διακόσμηση.

Η Μπέικερ και η Χάσελ, όπως λένε, τώρα ελπίζουν να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις που θέλουν το «ναι» να κερδίζει με διαφορά στο δημοψήφισμα για τη νομιμοποίηση των γκέι γάμων.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα