Το πιο «καυτό» τιμόνι

ΚΟΣΜΟΣOδηγεί μερικές από τις μεγαλύτερες νταλίκες της Αυστραλίας!Το πιο «καυτό» τιμόνιΔευτέρα, Ιανουάριος 15, 2018 - 16:09

❱❱ Η 26χρονη Μπλέιζ Γουίλιαμς θεωρείται η πιο sexy νταλικέρισσα στον κόσμο

Ντύνεται σαν Barbie, ποζάρει με άνεση μπροστά στον φωτογραφικό φακό με καυτά μπικίνι ή ακόμη και χωρίς ρούχα, αλλά παράλληλα οδηγεί μερικές από τις μεγαλύτερες νταλίκες της Αυστραλίας.

Χάρη στη σέξι εμφάνισή της αλλά και την ικανότητά της στο τιμόνι, η Μπλέιζ Γουίλιαμς έχει κερδίσει στο διαδίκτυο τον τίτλο της πιο «καυτής» νταλικέρισσας στον κόσμο.

Το 26χρονο φωτομοντέλο από την Αδελαΐδα αποκαλύπτει ότι η καριέρα του ως οδηγού νταλίκας άρχισε τυχαία. Για να βγάλει το χαρτζιλίκι της πριν από επτά χρόνια καθάριζε νταλίκες, όταν όμως προσπάθησε να μετακινήσει κάποια από αυτές την επέπληξαν, λέγοντάς της ότι απαγορεύεται διότι δεν είχε δίπλωμα.



Τότε εκείνη, από αντίδραση, πήρε δίπλωμα οδηγού και κάθε φορά που μετακινούσε κάποια νταλίκα διαπίστωνε ότι της άρεσε. Αποφάσισε να εργαστεί ως οδηγός, καθώς τα χρήματα που κερδίζει είναι αρκετά. Πλέον μεταφέρει κοντέινερ με την νταλίκα της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αυστραλίας.

Η Γουίλιαμς, που εξομολογείται ότι ντύνεται «λίγο σαν την Barbie», πιστεύει ότι σπάει την παράδοση, διότι το επάγγελμα είναι ανδροκρατούμενο, καθώς στην Αυστραλία υπάρχουν μόλις τρεις γυναίκες οδηγοί νταλίκας για κάθε 100 οδηγούς.

Αν και, όπως λέει χαρακτηριστικά, αρκετοί νταλικέρηδες είναι αθυρόστομοι, δεν έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στον χώρο της εργασίας της.

Το μόνο πρόβλημά της είναι ότι αρκετός κόσμος πιστεύει πως το δίπλωμα οδήγησής της δεν είναι αυθεντικό.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα