Το κακό που μου έκανε ο....

SHOWBIZΤο παράπονο της ΤζούλιαςΤο κακό που μου έκανε ο....Δευτέρα, Ιούλιος 25, 2016 - 14:58

Η Μπάρκα μιλά για τη μητέρα της (τον φύλακα-άγγελο που τη στηρίζει), όσους την ξέχασαν και για τον άνθρωπο που της άρπαξε μια περιουσία

Η Τζούλια Μπάρκα, ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια της σοουμπίζ της δεκαετίας του '80, που η μοίρα «χτύπησε» αλύπητα το 2002, όταν υπέστη ισχυρό εγκεφαλικό επεισόδιο, ζει σήμερα στη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη,

μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Η «αιρετική σεξοβόμβα» των 80s, όπως την έχουν αποκαλέσει, δεν κρύβει ότι το τηλέφωνό της έπαψε πια να χτυπάει όπως παλιά, τότε που εργαζόταν ως ηθοποιός και showwoman και την καλούσαν οι αμέτρητοι συνάδελφοι και γνωστοί της. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι από τότε που πέθανε ο πατέρας της μοναδικός φύλακας-άγγελός της είναι η μητέρα της, η κυρία Ευτυχία, η οποία τη στηρίζει οικονομικά και τη φροντίζει.

Οσο για τη δικαστική διαμάχη με τον άνθρωπο που έκλεψε τα πανάκριβα κοσμήματά της, αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι απέσυρε τη μήνυση εναντίον του γιατί, όπως ισχυρίζεται, ο δράστης, όπως αποκαλύφθηκε στην πορεία, δεν ήταν άλλος από τον σύντροφο της αδελφής της Κέλλυς Μπάρκα. Ετσι, αν η Τζούλια συνέχιζε τον δικαστικό αγώνα, θα είχε και η αδελφή της μπλεξίματα καθώς θα ερχόταν αντιμέτωπη με την κατηγορία της συνέργειας.

«Πώς τα περνάω σήμερα στη Θεσσαλονίκη; Πάνω από όλα έχω βρει την ηρεμία μου. Δεν ασχολούμαι με κάτι ιδιαίτερο, απλά πηγαίνω τακτικά στο γυμναστήριο. Μου αρέσει που πλέον κάνω μια ήσυχη ζωή. Κι αν οι παλιοί φίλοι δεν με παίρνουν τηλέφωνο, δεν πειράζει. Εχουν τις ασχολίες τους. Ξέρεις όμως τι πολλούς φίλους είχα παλιά; Να... φάνε κι οι κότες. Τώρα δεν δουλεύω πλέον κι από οικονομικής πλευράς τα βγάζω πέρα με βοήθεια από τη μητέρα μου, η οποία είναι πάντα στο πλευρό μου» εξομολογείται στην «Espresso» η Τζούλια Μπάρκα και προσθέτει ότι πάνω από όλα έχει βρει την ηρεμία της. Μάλιστα αυτή την εποχή κάνει διακοπές στη Χαλκιδική, από όπου μας έστειλε και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Τον συγχώρεσε

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της μήνυσης, που είχε καταθέσει εναντίον του φερόμενου ως κλέφτη των κοσμημάτων της το 2011 (ο οποίος με τη σειρά του είχε κατηγορήσει ως συνεργό του την αδελφή της), η Τζούλια μας είπε ότι τον συγχώρεσε για χάρη της Κέλλυς. «Μου έκλεψε κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ, που τα περισσότερα ήταν συλλεκτικά κομμάτια του οίκου Cartier, και τα πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο στη Θεσσαλονίκη.

Είχα κάνει μήνυση εναντίον του και την απέσυρα λόγω του δεσμού του με την αδελφή μου. Ετσι όπως είχαν γίνει τα πράγματα θα την πλήρωνε κι εκείνη, γι' αυτό κι έδωσα τόπο στην οργή. Τι να έκανα; Η Κέλλυ είναι αίμα μου και δεν έκανε τέτοια πράγματα. Αν κάπως βρέθηκε μπλεγμένη στην κλοπή, αυτό έγινε γιατί την παρότρυνε ή και την πίεσε ακόμη ο σύντροφός της. Αμα έχεις φίλο κλέφτη τι περιμένεις;» υποστηρίζει για τον δράστη με τον οποίο, όπως μάθαμε, η αδελφή της δεν έχει διακόψει οριστικά τη σχέση της ακόμη και σήμερα.

Η κραυγή της μητέρας της για την κλοπή

Να θυμίσουμε ότι στο θέμα της κλοπής είχε αναφερθεί και η μητέρα της Τζούλιας σε συνέντευξή της στην «Espresso» την περίοδο που είχε συμβεί. «Για μας η αξία αυτών των κοσμημάτων ήταν όλη μας η περιουσία, τα κρατούσαμε με νύχια και με δόντια. Δεν τα πουλήσαμε ακόμα και στα πολύ δύσκολα, που ξεπουληθήκαμε για τα νοσοκομεία. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Πριν από πέντε χρόνια έχασα και τον σύζυγό μου και παλεύω μόνη μου. Σήμερα χρωστάμε ακόμα και το ρεύμα. Περισσότερο όμως ήθελα να τα έχει στην άκρη η Τζούλια μου. Μπορεί κάτι να μου συμβεί, τι θα απογίνει;» είχε πει τότε η γυναίκα, η οποία με τεράστιο καθημερινό αγώνα στηρίζει με πολλή αγάπη και στοργή το παιδί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα