Το high-tech εσώρουχο, ασπίδα για το σπέρμα

ΚΟΣΜΟΣΤο high-tech εσώρουχο, ασπίδα για το σπέρμαΠέμπτη, Οκτώβριος 23, 2014 - 16:30

Ασπίδα προστασίας του σπέρματος από την ακτινοβολία που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία συνήθως οι άντρες βάζουν στις τσέπες τους, αλλά και συσκευές όπως φορητοί υπολογιστές ή tablets, δημιούργησε αμερικανική εταιρία.

Η Belly Armor με έδρα το Μανχάταν, η οποία παράγει ήδη προστατευτικές κουβέρτες και μπλούζες για εγκύους, σχεδίασε τα πρώτα hi-tech αντρικά εσώρουχα, ειδικά για την προστασία

των αντρικών γεννητικών οργάνων από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Κατασκευασμένα από αγώγιμο ύφασμα, αποτελούμενο από ίνες και μέταλλα, το νέο αντρικό εσώρουχο παρέχει, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, ένα είδος ασπίδας γύρω από το πολυτιμότερο σημείο του σώματός τους.

Παρά το γεγονός ότι η επιστήμη δεν έχει δώσει ακόμα σαφείς απαντήσεις σχετικά με την επικινδυνότητα της ακτινοβολίας που παράγεται από τις ασύρματες συσκευές, όπως τα λάπτοπ και τα κινητά τηλέφωνα, η μείωση που παρατηρείται στην αντρική γονιμότητα κάνει τους ειδικούς να υπογραμμίζουν την ανάγκη διεξαγωγής περισσότερων ερευνών για την κατανόηση του αντίκτυπου που τυχόν έχουν τα χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά κύματα στην παραγωγή σπέρματος.

Η Κάθριν Νίφελντ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρίας Belly Armor, εξήγησε ότι τα εν λόγω εσώρουχα δημιουργήθηκαν ως απάντηση σε έρευνα της Αμερικανικής Ενωσης Αναπαραγωγικής Ιατρικής που έγινε το 2007 και έδειχνε ότι η χρήση κινητών τηλεφώνων μειώνει την ποιότητα του σπέρματος.

Οπως υπογράμμισε, πολλοί άντρες εξακολουθούν να αγνοούν τους πιθανούς κινδύνους.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Αναζητήσεις
αστροναυτες σπερμα
Τυχαία Θέματα