Το Χόλιγουντ «ψήφισε» Χίλαρι (!) για πρόεδρο

ΚΟΣΜΟΣΤο Χόλιγουντ «ψήφισε» Χίλαρι (!) για πρόεδροΤετάρτη, Οκτώβριος 19, 2016 - 18:38

Στο δικό της all star game «έπαιξε» η Χίλαρι Κλίντον, με δεκάδες αστέρες του Χόλιγουντ να δίνουν το «παρών» στη συναυλία που έγινε για τη συγκέντρωση χρημάτων για την υποψήφια των Δημοκρατικών.

Και μπορεί η ίδια να εμφανίστηκε μέσω video link, όμως οπαδοί του

αντιπάλου της ήταν εκεί, διαδηλώνοντας δυναμικά εναντίον της έξω από τον χώρο της εκδήλωσης, την οποία παρακολούθησαν από κοντά τόσο ο Μπιλ όσο και η Τσέλσι Κλίντον.

Το «Μπρόντγουεϊ για τη Χίλαρι» έγινε στο St James Theatre της Νέας Υόρκης, έχοντας οικοδεσπότη τον Μπίλι Κρίσταλ, και τα έσοδα, που ξεπέρασαν τα 2.300.000 δολάρια, κατέληξαν στο Ταμείο για τη Νίκη της Χίλαρι.

Ειδικές θέσεις δίπλα στην ορχήστρα

Οι κοινοί θνητοί μπορούσαν, αγοράζοντας εισιτήριο των 40 ευρώ, να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από τον εξώστη, οι έχοντες και κατέχοντες πλήρωσαν έως 2.700 δολάρια (2.500 ευρώ), ενώ για τους πολύ πλούσιους υπήρχαν ειδικές θέσεις δίπλα στην ορχήστρα, με 100.000 δολάρια έκαστη, καθώς και exclusive εισιτήρια για το πάρτι με μπουφέ που ακολούθησε.

Οσο για εκείνους που δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να παραβρεθούν, το event μεταδόθηκε απευθείας από τις σελίδες της Χίλαρι Κλίντον σε facebook και YouTube. Κι ενώ η πρώην υπουργός Εξωτερικών εμφανίστηκε και χαιρέτισε μέσω βίντεο, ο Μπιλ και η Τσέλσι Κλίντον απηύθυναν χαιρετισμούς αρκετά σύντομους όμως, αφού οι σταρ ήταν πολλοί, τόσο αυτοί που μίλησαν όσο κι εκείνοι που ανέβηκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν τραγούδια. Στο video wall εμφανίστηκαν, επίσης, οι Μπάρμπρα Στρέιζαντ και Τζέιμι Φοξ, ενώ στη σκηνή ανέβηκαν, μεταξύ πολλών άλλων, ο Χιου Τζάκμαν, η Αν Χάθαγουεϊ, η Σιένα Μίλερ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον Μάθιου Μπρόντερικ, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις και η Εμιλι Μπλαντ. Το μικρόφωνο, είτε για μικρούς μονολόγους είτε για ομιλίες, πήραν, επίσης, οι Τζούλια Ρόμπερτς, Ελεν Μίρεν, Λένα Ντάνχαμ, Αλαν Κάμινγκ και Αντζελα Μπάσετ. Τέλος, με t-shirt Hillary εμφανίστηκε και η Αν Γουίντουρ.

Στην αντεπίθεση η Μελάνια Τραμπ

Σε «αγορίστικες κουβέντες» απέδωσε η Μελάνια Τραμπ (φωτό) όσα ακούγεται να λέει ο άνδρας της στο βίντεο που έγινε αιτία για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων εις βάρος του και προκάλεσε σωρεία καταγγελιών από γυναίκες ότι έχουν πέσει θύματά του. Η σύζυγος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων δήλωσε στο CNN ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «καθοδηγήθηκε -τον προέτρεπε, δηλαδή- από τον δημοσιογράφο για να πει βρόμικα και άσχημα λόγια» στη συζήτηση με τον Μπίλι Μπους (ξάδελφο του Τζορτζ Μπους του νεότερου), ο οποίος αποπέμφθηκε οριστικά από την εκπομπή «Today». Η Τραμπ είπε πως την εξέπληξε το βίντεο επειδή ο άνδρας της δεν μιλάει έτσι ούτε σε προσωπικές στιγμές, καθώς είναι ένας gentleman. Σε άλλη συνέντευξη στο Fox News είπε ότι της ζήτησε συγγνώμη για το βίντεο και ότι εκείνη τον συγχώρεσε. Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες γυναικών εις βάρος του άνδρα της, απάντησε ότι δεν είναι αλήθεια, ενώ αναρωτήθηκε με νόημα γιατί οι καταγγελίες γίνονται λίγο πριν από τις εκλογές.

____



Το Σάββατο γίνεται η δημοπράτηση του πρώτου από τα γυμνά αγάλματα του Ντόναλντ Τραμπ, που δημιούργησε ο καλλιτέχνης του δρόμου Τζόσουα (Τζίντζερ) Μονρόε κι έχουν τίτλο «Ο αυτοκράτορας δεν έχει @ρχίδι@». Το πρώτο γλυπτό ήδη εκτίθεται στη βιτρίνα του οίκου δημοπρασιών Julien’s και αναμένεται να «πιάσει» από 10.000 ως 20.000 δολάρια. Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ήδη προσφερθεί να το αγοράσουν πριν από τη δημοπρασία. Επόμενη δημοπρασία του «γυμνού Τραμπ» θα γίνει στις 26 του μήνα από τον οίκο Gray’s Auctioneers.


Keywords
Τυχαία Θέματα