Το άτακτο κορίτσι της μόδας θέλει να δημιουργήσει σταρ

SHOWBIZΤο άτακτο κορίτσι της μόδας θέλει να δημιουργήσει σταρΤρίτη, Σεπτέμβριος 27, 2016 - 17:39

Η Κέιτ Μος ανοίγει δικό της πρακτορείο μοντέλων και αναζητεί ανθρώπους που θέλουν να τραγουδούν, να χορεύουν και να παίζουν! Η νέα επιχείρηση έχει ήδη χιλιάδες followers στο Instagram

Την εμπειρία των 30 χρόνων που έχει αποκτήσει από τον χώρο του μόντελινγκ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί η Κέιτ Μος, ανοίγοντας το δικό της πρακτορείο μοντέλων.

Σε μια σπάνια συνέντευξή της στην ιστοσελίδα The Business

of Fashion ανακοίνωσε την απόφασή της να ασχοληθεί ενεργά, από διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά, με τη βιομηχανία της μόδας.
«Δεν θέλω απλά όμορφους ανθρώπους. Θέλω να δημιουργήσω σταρ» δήλωσε χαρακτηριστικά το διάσημο μοντέλο, που άφησε το πρακτορείο Storm, το οποίο την είχε ανακαλύψει στα 14 της, στις αρχές της χρονιάς.
«Θέλω να εστιάσω περισσότερο στο management της καριέρας τους, παρά να διευθύνω απλά ένα πρακτορείο. Θέλω ανθρώπους που θέλουν να τραγουδούν, να χορεύουν και να παίζουν» πρόσθεσε.

Το λανσάρισμα του νέου επιχειρηματικού project της συνέπεσε χρονικά με την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. Ηδη έχει βγει στον διαδικτυακό αέρα το site της νέας επιχείρησής της, ενώ έχει αποκτήσει και νέο λογαριασμό στο Instagram, που μετρά ήδη χιλιάδες followers.

Η Μος έχει, ως γνωστόν, μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες καριέρες στον χώρο. Αρχισε σε ηλικία 14 ετών, όταν την ανακάλυψε στο αεροδρόμιο JFK η ιδρύτρια του Storm Σάρα Ντούκας κι έκτοτε έχει ποζάρει στα περισσότερα εξώφυλλα της «Vogue» από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο.

Παρά τα διάφορα ολισθήματά της σε προσωπικό επίπεδο και την κακή δημοσιότητα που της «χάρισαν», η ζήτηση για το πρόσωπό της δεν μειώθηκε ποτέ. Η περιουσία της, όπως εκτιμάται από το περιοδικό «Forbes», αγγίζει τα 116.000.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα