Το αστείο που έγινε σε βάρος καθηγήτριας έκανε άνω κάτω το σχολείο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο αστείο που έγινε σε βάρος καθηγήτριας έκανε άνω κάτω το σχολείοΠέμπτη, Ιανουάριος 11, 2018 - 15:01

❱❱ Μαθητές φαρσέρ!

Σκηνές από τη γνωστή ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» εκτυλίχθηκαν σε λύκειο του Ηρακλείου, με άσχημη όμως κατάληξη και καταγγελίες για «ιερά εξέταση» των μαθητών.

Στο επίκεντρο της αναστάτωσης έχει βρεθεί μια αναπληρώτρια καθηγήτρια, που δεν έχει αναπτύξει καλές σχέσεις με τους μαθητές μιας από τις τάξεις. Πριν από τις γιορτές, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο cretalive.gr

από γονέα, οι μαθητές αποφάσισαν να δώσουν ένα... μάθημα στην καθηγήτρια που δεν συμπαθούσαν. Με την ελαφρότητα που χαρακτηρίζει τα παιδιά, αποφάσισαν να βάλουν κόλλα στην καρέκλα της, με προφανή στόχο να γελάσουν μαζί της.

Η ίδια δεν το θεώρησε χιούμορ και ανέφερε τη φάρσα στη διεύθυνση. Οι μαθητές κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις, ζήτησαν συγγνώμη και, λόγω των γιορτών, με λίγη καλή διάθεση φάνηκε ότι το θέμα έληξε. Με την επιστροφή όμως μετά τις γιορτές, ο σύλλογος διδασκόντων ζήτησε να συζητηθεί ξανά το περιστατικό. Οι μαθητές κλήθηκαν εκ νέου για εξηγήσεις ένας ένας ξεχωριστά και κεκλεισμένων των θυρών, ώστε να εντοπιστούν οι ένοχοι.

Η πρόεδρος του 15μελούς επιστρέφοντας στο σπίτι της ένιωσε να επιδεινώνεται το αναπνευστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Οι γονείς της, που δεν ήξεραν το παραμικρό, με αγωνία προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει.

Η καταγγελία για την «ανάκριση» έγινε και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και οι γονείς σχεδιάζουν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο σχολείο. Οσο για τη μαθήτρια, οι γονείς της σκέφτονται να αλλάξει σχολείο λόγω της τραυματικής εμπειρίας και του κλίματος.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα