Το «απόλυτο φυτό» που έγινε cosplay πόρνη πολυτελείας

ΚΟΣΜΟΣΤο «απόλυτο φυτό» που έγινε cosplay πόρνη πολυτελείαςΠέμπτη, Νοέμβριος 24, 2016 - 20:08

Η Αυστραλή Λούσι Μπι συνδύασε τη λατρεία της για τα κόμικς και το σεξ και πλέον βγάζει πολύ χρήμα

Πώς μπορεί το «απόλυτο φυτό» να γίνει «ιέρεια του σεξ»; «Συνδυάζοντάς τα» είναι η απάντηση της Λούσι Μπι, της 22χρονης Αυστραλής, χαρακτηριστικό γνώρισμα της οποίας ήταν η λατρεία της για το διάβασμα και τους υπολογιστές.

Στη συνέχεια λάτρεψε τα κόμικς και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, και ύστερα ήρθε ο «έρωτας για το σεξ». Ετσι, σήμερα, η νεαρή συνδυάζει τις αγάπες της, κερδίζοντας χρήμα, πολύ χρήμα, δουλεύοντας ως συνοδός πολυτελείας, πορνοστάρ και ακτιβίστρια.

Και αφού συνδυάζει τα πάντα, όταν οι πελάτες τη θέλουν «γατούλα», εκείνη γίνεται catwoman, παίρνοντάς τους τα μυαλά. Ομολογεί πως δεν τρελαίνεται για το kinky σεξ, ωστόσο, αν χρειαστεί, το προσφέρει, χρεώνοντας βέβαια αναλόγως. Απευθύνεται σε άντρες που θέλουν να διαθέσουν από 600 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή κάπου 420 ευρώ, για μια ωρίτσα, μέχρι 5.000 δολάρια (3.500 ευρώ) για 24ωρη συνοδεία.

Προσφέρει βέβαια κι άλλες υπηρεσίες, που δεν περιλαμβάνουν σεξ. Μπορεί, για παράδειγμα, κάποιος να θέλει να παίξει μαζί της ηλεκτρονικά παιχνίδια ή απλά να τη βγάλει έξω για φαγητό και ποτό. Τότε οι χρεώσεις είναι, φυσικά, πολύ διαφορετικές και καθορίζονται σε συνεννόηση με τον πελάτη. Και οι «παροχές» δεν σταματούν εδώ.

Η νεαρή συνοδός παρίσταται σε όλα τα συνέδρια και τις εκθέσεις που αφορούν τους υπολογιστές, τα κόμικς και τα βιντεοπαιχνίδια, οπότε όποιοι θέλουν απλά να τη γνωρίσουν μπορούν να της κλείσουν ραντεβού για μια συνάντηση στην έκθεση, ενώ κάνει επίσης περιοδείες για παροχή όλων των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στο μενού της. «Ο κόσμος μπορεί να με δει τρισδιάστατη στις διάφορες εκδηλώσεις. Μπορούν να δουν πως δεν δαγκώνω, εκτός κι αν μου το ζητήσουν» λέει χαρακτηριστικά.



Και αφού συνδυάζει όλες αυτές τις δράσεις, δεν θα μπορούσε παρά να είναι από τους ανθρώπους που βοηθούν σημαντικά κάθε φορά που διοργανώνεται έκθεση Sexpo στο Περθ, στο Μπρισμπέιν, στο Σίδνεϊ -όπου κατοικεί- και στη Μελβούρνη. Στην επικείμενη της Μελβούρνης θα είναι οικοδέσποινα διαγωνισμού Cosplay (ντυμένων με στολές σούπερ ηρώων, δηλαδή), ενώ θα παρουσιάσει και τις τελευταίες virtual reality ερωτικές ταινίες της.



Οπως παραδέχεται, πάντως, η ζωή της δεν είναι πάντοτε εύκολη και ρόλο σ' αυτό παίζει η επιλογή της να εμφανίζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης χωρίς να κρύβει τη δουλειά της. Κι αυτό την κάνει ευάλωτη σε αρνητικά σχόλια, όπως για παράδειγμα όταν της λένε πως ο πατέρας της θα πρέπει να είναι υπερήφανος για τη δουλειά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα