Τις έχει τρελάνει με το βιονικό «εργαλείο»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤις έχει τρελάνει με το βιονικό «εργαλείο»Δευτέρα, Δεκέμβριος 5, 2016 - 17:15

Δεκάδες προσφορές μέσω του ίντερνετ από γυναίκες που θέλουν να βρεθούν στο κρεβάτι με τον Μοχάμεντ Αμπάντ

Οσες είναι οι «Αποχρώσεις του γκρι» τόσες είναι οι προσφορές για αχαλίνωτο σεξ που δέχτηκε ο 44χρονος με το βιονικό πέος των 20 εκατοστών τους τελευταίους μήνες!

Εκείνος, ωστόσο, δεν ενέδωσε στον πειρασμό, όχι γιατί δεν το ήθελε,

αλλά διότι εργάζεται πολλές ώρες και δεν προλαβαίνει. Περιμένει, όμως, με αδημονία την πρώτη νύχτα του γάμου που θα του διοργανώσουν με προξενιό οι γονείς του για να καλύψει το... χαμένο έδαφος.

Ο Μοχάμεντ Αμπάντ, που ζει στο Εδιμβούργο, έχασε την παρθενιά του τον περασμένο Μάρτιο, όταν η 35χρονη συνοδός κυρίων Σάρλοτ Ρόουζ προσφέρθηκε να τον μυήσει δωρεάν στα μυστικά του σεξ. Από τότε, όπως αποκαλύπτει, δέχτηκε 50 προσφορές για σεξ στο διαδίκτυο από γυναίκες που ήθελαν να δοκιμάσουν το βιονικό πέος του.

Γάμος με προξενιό

Αυτό που τις έβαζε σε πειρασμό δεν ήταν μόνο το μέγεθος του πέους του, αλλά και η σκέψη ότι μπορεί να κάνει σεξ για ώρες. Εκείνος, όμως, δεν απάντησε θετικά σε καμία. «Δεν είναι ότι δεν θέλω, αλλά δουλεύω 14 ώρες την ημέρα, οπότε, όταν γυρίζω στο σπίτι, είμαι πολύ κουρασμένος» εξηγεί.

Παρ' όλα αυτά, ο 44χρονος δεν το βάζει κάτω, αλλά, όπως εκμυστηρεύεται, θέλει να παντρευτεί σύντομα. Οι γονείς του τού φέρνουν προξενιά και ελπίζει ότι θα βρει την κατάλληλη σύζυγο εντός του 2017. «Ηδη μιλάμε με διάφορες οικογένειες και οι γονείς μου θα μου βρουν το κατάλληλο ταίρι» αποκαλύπτει, προσθέτοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, αλλά ο χαρακτήρας. «Πραγματικά αδημονώ για την πρώτη νύχτα, του γάμου αυτή τη φορά» λέει χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι, αν και έκανε σεξ μόνο με μία γυναίκα, νιώθει ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, καθώς πλέον έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ο Αμπάντ έχασε το πέος του από τροχαίο ατύχημα, όταν ήταν παιδί, και υποβλήθηκε το 2012 σε χειρουργική επέμβαση προσθήκης βιονικού πέους που ενεργοποιείται με κουμπί στους όρχεις το 2012, ωστόσο έγινε πλήρως λειτουργικό μόλις φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα