Τι τρέχει με τον Αγγελόπουλο και παίκτρια του «Survivor 2»

SHOWBIZΚάτι παίζει με Ντάνο και... Τι τρέχει με τον Αγγελόπουλο και παίκτρια του «Survivor 2»Πέμπτη, Ιανουάριος 11, 2018 - 15:25

❱❱ Οι καρδούλες και η λεζάντα σε «κλικ» στα social media αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχει ειδύλλιο μεταξύ τους

Τι τρέχει με τον Ντάνο και την πρωταθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα, που θα πάει στο νέο «Survivor»; Σύμφωνα

με πληροφορίες από άνθρωπο του περιβάλλοντός τους, οι δυο τους βγαίνουν συχνά πυκνά μαζί, πηγαίνοντας σε μέρη που δύσκολα θα τους εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός!

Συχνάζουν σε ήσυχα στέκια, χωρίς πολύ κόσμο, ενώ η οικειότητα μεταξύ τους είναι έκδηλη. Εύλογα, λοιπόν, οι φήμες που κάνουν λόγο για φλερτ και ενδεχόμενο ειδύλλιο μεταξύ τους έχουν αρχίσει να φουντώνουν! Μάλιστα, η όμορφη αθλήτρια ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Instagram, στην οποία έχει γείρει στον ώμο του νικητή του «Survivor» και αυτός την κρατά αγκαλιά, με τη χαρά να φαίνεται στα πρόσωπά τους!

Ομως, αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα. «Survivor μετ’ εμποδίων» γράφει η νεαρή Κατερίνα, συνοδεύοντας τις λέξεις με καρδούλες και με άλλα σύμβολα! Μήπως η όμορφη αθλήτρια εννοεί «έρωτας μετ’ εμποδίων;» (όπου «εμπόδιο», βλέπε «Survivor»). Αν υποθέσουμε ότι το reality επιβίωσης από τη μια τούς ένωσε και από την άλλη θα τους «χωρίσει», μια και η Δαλάκα θα είναι στον δεύτερο κύκλο, θα μπορούσε!

Το στέκι

Οπως ακούγεται, μάλιστα, ο Ντάνος ήταν αυτός που έβαλε το χεράκι του ώστε η παραγωγή να την επιλέξει για τον δεύτερο κύκλο του reality περιπέτειας. Λέγεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγο πριν από τις γιορτές, σε στέκι των βορείων προαστίων, μέσω κοινής παρέας, και ο Ντάνος, καταγοητευμένος από την ξανθιά καλλονή, ζήτησε το τηλέφωνό της!

Η 25χρονη Κατερίνα, με καταγωγή από την Κατερίνη, είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400 μ. μετ’ εμποδίων, έχει μαύρη ζώνη στο τάε κβον ντο και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΝτάνοςΚατερίνα ΔαλάκαΓιώργος ΑγγελόπουλοςΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα