«Τη σκότωσε και πήγε να φύγει, αντί να τη βοηθήσει»! Οι καταγγελίες του θείου της 13χρονης που έπεσε θύμα τροχαίου

14:24 7/3/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Τη σκότωσε και πήγε να φύγει, αντί να τη βοηθήσει»! Οι καταγγελίες του θείου της 13χρονης που έπεσε θύμα τροχαίουΤρίτη, Μάρτιος 7, 2017 - 14:23

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις του θείου της αδικοχαμένης Κατερίνας για τον 18χρονο οδηγό που έκοψε το νήμα της ζωής της 13χρονης ανιψιάς του, παρασύροντάς τη σε μια διάβαση μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας την περασμένη Παρασκευή.
Οπως καταγγέλλει στην «Espresso» ο Θανάσης Κυρόπουλος, όχι μόνο εγκατέλειψε την άτυχη μικρούλα με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για

τη ζωή της, αλλά φρόντισε και να εξαφανιστεί για να φανεί πως δεν οδηγούσε ο ίδιος, αφού δεν διέθετε δίπλωμα, αλλά ο πατέρας του!

«Δεν ντρέπεσαι;»

«Ο οδηγός καβάλησε το πεζοδρόμιο και τη σκότωσε. Πήγε να φύγει, αντί να βοηθήσει το κορίτσι μας. Οπως έμαθα, όλοι οι μάρτυρες του έλεγαν “δεν ντρέπεσαι;” και “τι είναι αυτά που κάνεις;”. Προσπάθησε αρχικά να διαφύγει με το αυτοκίνητο, αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν ακινητοποιημένο. Ετσι αποφάσισε να φύγει ο ίδιος, αφήνοντας τη μικρή μας Κατερίνα να ψυχορραγεί. Δεν της έδωσε καμία σημασία! Επρεπε να πάει το παιδί στο νοσοκομείο» τονίζει.

Παρά την προσπάθεια συγκάλυψης, η αλήθεια αποκαλύφθηκε για την ταυτότητα του νεαρού οδηγού, που δεν είχε βγάλει δίπλωμα οδήγησης.

«Ο πατέρας του οδηγού προσπαθούσε να πείσει τους μάρτυρες πως εκείνος οδηγούσε το αυτοκίνητο, αλλά ήταν αδύνατον να πειστούν γιατί είχαν δει με τα ίδια τους τα μάτια τις φρικιαστικές σκηνές. Κάποιοι του ζήτησαν εξηγήσεις, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει...» προσθέτει συγκινημένος στην «Espresso» ο θείος της μικρής Κατερίνας. Ολα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν η 13χρονη Κατερίνα προσπάθησε να περάσει από τη διάβαση πεζών.

Ο 18χρονος οδηγός, που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, χτύπησε τη μικρούλα και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο πρανές ενός πάρκου, ακριβώς μπροστά από το 4ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, όπως εξακρίβωσε ειδικός εμπειρογνώμονας της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος βρήκε φρενάρισμα πολλών μέτρων. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η 13χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο της Βέροιας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και ολόκληρη την Αλεξάνδρεια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα