Θύμα τροχαίου η Σοφία Αλιμπέρτη

SHOWBIZΘύμα τροχαίου η Σοφία ΑλιμπέρτηΤετάρτη, Δεκέμβριος 6, 2017 - 14:00

❱❱ Την παρέσυρε ταξί, ενώ έκανε βόλτα στη Γλυφάδα, προκαλώντας της συντριπτικό κάταγμα στο πόδι

Ταξί παρέσυρε και χτύπησε σοβαρά τη Σοφία Αλιμπέρτη! Η βόλτα της ηθοποιού, πριν από λίγες μέρες, στη Γλυφάδα τής βγήκε... ξινή, αφού έπεσε θύμα τροχαίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική.

Υστερα από σειρά εξετάσεων, οι θεράποντες γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό κάταγμα της ποδοκνημικής άρθρωσης και την οδήγησαν επειγόντως στο

χειρουργείο.

Την πολύωρη επέμβαση ανέλαβε ο Στέργιος Καρακίτσιος, διευθυντής Ορθοπεδικής νοσοκομείου των νοτίων προαστίων, γνωστός για τους διάσημους αθλητές πελάτες του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τοποθετήθηκαν βίδες για τη σταθεροποίηση και την πλήρη αποκατάσταση του ποδιού της -που θα πάρει αρκετές εβδομάδες- και συνέστησαν στην ασθενή πλήρη ακινησία.

Η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών νοσηλεύτηκε τα πρώτα 24ωρα και τη Δευτέρα πήρε εξιτήριο για το σπίτι της, όπου αναρρώνει έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της Μιχαήλ Αγγελο και Νικόλα, καθώς και πρόσωπα από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, σε μια βόλτα της -Παριανής πλέον- Σοφίας Αλιμπέρτη στην αγορά της Γλυφάδας. Ηταν τη μέρα που οι παπαράτσι την «τσάκωσαν» μονάχη να απολαμβάνει τον περίπατό της στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη αγορά, φορώντας μεγάλα στρογγυλά γυαλιά ηλίου. Η ηθοποιός βρέθηκε στην Αθήνα για λίγες μέρες, πριν επιστρέψει και πάλι στο κυκλαδίτικο νησί για τις γιορτές. Εκεί δραστηριοποιείται πλέον επιχειρηματικά, έχοντας γυρίσει την πλάτη στην τηλεοπτική και τη θεατρική καριέρα της. Η ίδια, ωστόσο, παράλληλα με το υπέροχο καφέ-μπαρ που διατηρεί στη Νάουσα, ασχολείται και με τα πολιτιστικά δρώμενα στην Πάρο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα