Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε αλυσοδεμένο σε αυλάκι στη Νέα Ποτίδαια, στη Χαλκιδική

ΡΕΠΟΡΤΑΖΘρίλερ με πτώμα που βρέθηκε αλυσοδεμένο σε αυλάκι στη Νέα Ποτίδαια, στη ΧαλκιδικήΤετάρτη, Νοέμβριος 8, 2017 - 15:57

❱❱ Σε αυτοκτονία και όχι σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται τελικά ο θάνατος του άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε αλυσοδεμένο το βράδυ της Δευτέρας σε ένα αυλάκι κάτω από τη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική!

Από τα ευρήματα της νεκροτομής που πραγματοποίησε ιατροδικαστής στη Θεσσαλονίκη

προέκυψε, επίσης, το συμπέρασμα ότι ο ηλικίας περίπου 50 ετών άνδρας έχασε τη ζωή του από πνιγμό, πριν από τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πρόκειται για αγνοούμενο άνδρα ο οποίος είχε εξαφανιστεί την 1η Νοεμβρίου από την περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης και για τον οποίο είχε εκδοθεί σήμα Silver Alert. Ωστόσο, τις ενδείξεις που υπάρχουν θα διαλευκάνει η ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων που ελήφθησαν.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Λιμενικό, τον νεκρό, ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75 μ., με κανονικής σωματική διάπλαση και γκρίζα μαλλιά, εντόπισε το απόγευμα της Δευτέρας κάτω από τη γέφυρα ο οδηγός ενός διερχόμενου οχήματος και κάλεσε τις Αρχές.

Η σορός ήταν βυθισμένη 50-60 εκατοστά μέσα στη θαλάσσια περιοχή, έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν, χρώματος μπλε σκούρου, και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν τυλιγμένα με αλυσίδα, από ένα σημείο της οποίας, στο ύψος της μέσης, κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα