Θα υποδυθεί τον εαυτό του στο σανίδι

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Θα υποδυθεί τον εαυτό του στο σανίδιΤρίτη, Ιανουάριος 17, 2017 - 16:28

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο πρώην υφυπ. Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης ανεβάζει το έργο (του) «Αυτοβιογραφία»!

Ηθοποιός ξανά ο πρώην υφυπουργός Παιδείας! Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα 21 και 28 Ιανουαρίου, με το έργο «Αυτοβιογραφία».

Συγγραφέας είναι ο ίδιος και θα έχει ενδιαφέρον

να δούμε εάν ο καλλιτέχνης υπουργός στην αυτοβιογραφία του όντως αυτοβιογραφείται!

Το θεατρικό μιλά, πάντως, για έναν ιδιόρρυθμο και ευφυή καθηγητή πανεπιστημίου, που, έπειτα από μια λαμπρή σταδιοδρομία, αποφασίζει να γράψει και να εκδώσει την αυτοβιογραφία του.

Τα περισσότερα από τα γεγονότα της ζωής του τα έχει σημειώσει σχολαστικά σε εκατοντάδες καρτέλες. Με τη βοήθεια της γραμματέως του επιχειρεί να βάλει και τις καρτέλες και τις μνήμες του σε τάξη.

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο», λοιπόν, για τον πρώην πρύτανη και υφυπουργό. Το έργο θα παιχτεί στο Ιδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη και λέγεται ότι θα το παρακολουθήσει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στην ορκωμοσία Τραμπ με κοστούμι Βερσάτσε!

Ολη την εβδομάδα θα διαλέγει Βερσάτσε -που του αρέσουν κιόλας- ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου θα πρέπει να βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καλεσμένος φίλου του από το επιτελείο του νεοεκλεγέντος πλανητάρχη, για την ορκωμοσία. Μεγαλεία για τον δήμαρχο, που είναι πολύ κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ, τουλάχιστον όσον αφορά το γκλάμουρ.

(!)

Απάντηση στο χάος που επικράτησε την Κυριακή στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού έρχεται να δώσει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, προτείνοντας το χιονοδρομικό να περάσει στα χέρια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), που διαχειρίζεται και τον Παρνασσό, έχει στο δισάκι της άλλα 71.500 ακίνητα να φροντίσει... Πού να προλάβει να δει τα λιφτ και τους αναβατήρες! Λέει, λοιπόν, ο Κώστας: «Εχουμε κάνει τη δική μας πρόταση για να περάσει το Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού, που σήμερα διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θυμίζω ότι η Περιφέρειά μας εξασφάλισε, μέσω ΕΣΠΑ, 30.000.000 ευρώ για να είναι αυτό το χιονοδρομικό κέντρο υπόδειγμα. Αυτές οι εικόνες, που έγιναν viral στο διαδίκτυο, δεν τιμούν κανέναν». Ούτε ποιος θα πρωτοκάνει σκι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτή τη χώρα.

«Κλικ» στην οικογένεια Κουκοδήμου!

Μια ωραία αλλά και μεγάλη οικογένεια έχει ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κουκοδήμος, και φυσικά είναι υπερήφανος για αυτήν. Είναι παντρεμένος με την πολιτικό μηχανικό Λιάνα Μακρίδου κι έχει τρία παιδιά, την Αθανασία, την Παυλίνα και τον Γεώργιο - Ραφαήλ. Μάλιστα, στη διάρκεια των γιορτών είχαν την ευκαιρία να είναι όλα τα μέλη της μαζί. «Είναι οι πιο αυστηροί κριτές μου» λέει με καμάρι ο βουλευτής της Ν.Δ.

Γκρίνιες στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Ο πρώην υπουργός Νίκος Σηφουνάκης, μία ημέρα μετά την παρουσία του στην πανηγυρική διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ από τη Φώφη Γεννηματά, εθεάθη στη Βουλή να βγαίνει από το γραφείο του προέδρου Νίκου Βούτση.
Τι έκανε, άραγε, εκεί; Πάντως, ανεξάρτητα από αυτό, μια παρέα πρώην βουλευτών προερχόμενων από το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ, που έπιναν καφεδάκι χθες στη Βουλή, έλεγε χαρακτηριστικά με ένα στόμα «δεν πας μπροστά, γυρίζοντας πίσω», αναφερόμενη προφανώς στις κινήσεις διεύρυνσης της Φώφης Γεννηματά.

Μάλιστα, οι βουλευτές κατήγγειλαν ότι τα ονόματά τους χρησιμοποιήθηκαν, χωρίς τη συναίνεσή τους, προκειμένου να φανεί ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη τους περιλαμβάνει όλους.

Καλά γράφαμε εμείς ότι στη συζήτηση του Αντώνη Ρέμου με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κυριάρχησε το «Rising star». Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε χαριτολογώντας ότι ο πρόεδρος βλέπει ανελλιπώς το τάλεντ σόου, και μάλιστα πιθανώς έχει κατεβάσει στο κινητό του και το σχετικό application! Λέτε να του πρότεινε ο Ρέμος να καταρτίσει τα ψηφοδέλτια με τη μέθοδο της ζωντανής ψηφοφορίας -με sms «ναι» και «όχι»- απευθείας από το κοινό, με τοίχο; Λέτε να ετοιμάζουν τοίχο στη Ν.Δ.;

Keywords
Τυχαία Θέματα