«Θα πάθει σηψαιμία το στομάχι μου»

11:53 5/4/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Θα πάθει σηψαιμία το στομάχι μου»Τρίτη, Απρίλιος 5, 2016 - 11:52

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, που τρέφεται με 60γρ. έπειτα από δύο επεμβάσεις, θα υποβληθεί σε νέο δύσκολο χειρουργείo

Εναν καινούργιο γολγοθά ετοιμάζεται να ανέβει ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο Ροδίτης τραγουδιστής που ζύγιζε 267 κιλά και έπεσε στα 80 έπειτα από δύο σοβαρές επεμβάσεις, πρόκειται να ξαπλώσει και πάλι στο χειρουργικό τραπέζι μέσα στο καλοκαίρι.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Αν δεν κάνω αυτή την εγχείρηση, δεν μου

μένει πολύς χρόνος. Θα πάθει σηψαιμία το στομάχι μου και... καληνύχτα σας» αποκαλύπτει στην «Espresso». Παρ' όλα αυτά, δεν χάνει την αισιοδοξία του. «Είναι πολύ δύσκολο χειρουργείο, αλλά σκέφτομαι θετικά. Θα το παλέψω και θα βγω νικητής. Μου το χρωστάει ο Θεός» συμπληρώνει.

Παίρνοντας το 2006 την απόφαση να αδυνατίσει, ο Γιώργος έκανε την πρώτη του εγχείρηση σε νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου του τοποθέτησαν γαστρικό «μανίκι». Η συνέχεια τον βρήκε να ταξιδεύει στη Γερμανία, για να υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση, αφού -όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος στο παρελθόν- μια σωρεία σημαντικών παραλείψεων του γιατρού που διαπιστώθηκαν αμέσως μετά του προκάλεσαν σοβαρές επιπλοκές, όπως οξεία νεφρική ανεπάρκεια και παλινδρομήσεις στομάχου. Για καλή του τύχη, στη Γερμανία έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό χειρουργό, τον δρα Uwe Hesse, ο οποίος του έσωσε τη ζωή. «Χάρη στον δρα Uwe Hesse έχουν σήμερα πατέρα τα παιδιά μου» σημειώνει ο τραγουδιστής.

Στα χέρια του ίδιου γιατρού θα αφεθεί τον ερχόμενο Ιούλιο για να κάνει το νέο, κρίσιμο χειρουργείο. «Πρόκειται για μία μέθοδο που λέγεται roux-en-y gastric bypass και, αν όλα πάνε κατ' ευχήν, θα βελτιώσει αισθητά την ποιότητα της καθημερινότητάς μου» εξηγεί ο Γιώργος, ο οποίος αυτή τη στιγμή τρέφεται με 60 γραμμάρια τροφής σε καθημερινή βάση. Αυτή είναι η ποσότητα του φαγητού που χωράει το στομάχι του, το οποίο -όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος παλιότερα- δεν ράφτηκε σωστά στο πρώτο χειρουργείο που έκανε.

Tαλαιπωρία

«Τα δύο τρίτα του στομαχιού μου δεν λειτουργούν καθόλου πια. Είναι νεκρά. Ως εκ τούτου, πρέπει αφαιρεθούν και να παρακαμφθούν μαζί με κάποια μέρη του εντέρου, ώστε να μπορέσει λειτουργήσει καλύτερα ο οργανισμός μου και να μειωθούν οι παλινδρομήσεις που με ταλαιπωρούν καθημερινά. Και στο μισό να μειωθούν, θα είναι μεγάλη ανάσα για μένα. Εχω εμπιστοσύνη στην Ελληνίδα γιατρό μου στη Γερμανία, την Ελένη Κασφίκη, και βέβαια στον δρα Uwe Hesse. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά» λέει με αισιοδοξία. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος εμφανίζεται αυτό το διάστημα με επιτυχία στο νυχτερινό κέντρο Premiera Live, θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τις πίστες για περίπου δύο μήνες αφού χειρουργηθεί. Εν συνεχεία θα επιστρέψει κανονικά στο πόστο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα