Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΣΤΡΑΤετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016Τετάρτη, Νοέμβριος 23, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Διερευνήστε με βασικό κριτήριο τη λογική τις αιτίες που σας ωθούν να θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής, ώστε να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας χωρίς να το μετανιώσετε. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους στον εργασιακό τομέα, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεση που έχετε να ξαναβρείτε τον παλιό, καλό εαυτό σας θα σας οδηγήσει σε αναμοχλεύσεις και αναμετρήσεις με το παρελθόν, παρακινώντας σας παράλληλα να κάνετε συγκρίσεις με το παρόν. Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και περιμένετε να εκτοξεύσετε τα βέλη σας λίγο αργότερα, γιατί θα πανικοβληθείτε διαπιστώνοντας πως τα λόγια σας πολύ συχνά παρερμηνεύονται. Προτιμήστε να τηρήσετε σιγήν ιχθύος και να μιλήσετε όταν θα έχουν κοπάσει οι εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λόγω της δυσαρέσκειας που έχετε τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στον αισθηματικό, θα βιώσετε έντονες τάσεις φυγής και αμφισβήτησης όσων έχετε κάνει. Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία σας, αφήνοντας τη λογική να δουλέψει και να επικρατήσει.

ΛΕΩΝ: Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι για όλα, γιατί ίσως κάποιες δυσκολίες προκαλέσουν αποφασιστικές αλλαγές στη διαμόρφωση των πραγμάτων. Δεν είναι πολυτέλεια να διεκδικήσετε μια ισορροπημένη ερωτική ζωή, ακόμα κι αν χρειαστεί να το απαιτήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική και κοινωνική σας πρόοδο και να μην κάνετε για κανέναν λόγο βιαστικές κινήσεις. Εχετε τη δυνατότητα να απλοποιήσετε τις καταστάσεις πριν αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκες.

ΖΥΓΟΣ: Οι ανησυχίες σας δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα ευχάριστα που συμβαίνουν και αρκετές φορές θα σας ωθήσουν να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε ένα σχέδιό σας. Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί προς τους άλλους, όσο δίκαια κι αν είναι τα αιτήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να έχετε συγκεκριμένα σχέδια, πρόγραμμα και στόχους για να μπορείτε να τα κυνηγήσετε χωρίς να χάνετε το μέτρο και να δίνετε σε κάθε τομέα την προσοχή σας. Η ψυχική ηρεμία σας πρέπει να αποκατασταθεί πριν αρχίσει να σας δημιουργεί προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντείνετε τους ρυθμούς σας στις καθημερινές υποχρεώσεις και να θυμάστε πως οι στενοί συνεργάτες σας και ο σύντροφός σας θα αποδειχθούν πολύτιμοι στην επιτυχία σας και στην ικανοποίηση που μπορείτε να πάρετε στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχει επικοινωνία και συμπαράσταση ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένατε, γι' αυτό αντιμετωπίστε τώρα και τα πιο δύσκολα προβλήματα και μην τα αναβάλλετε. Φανείτε επιφυλακτικοί πριν χρειαστεί να κάνετε μερικές σκληρές διαπιστώσεις για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές, καινοτομίες και σχέσεις θα προχωρήσουν σήμερα ικανοποιητικά. Εστιάστε στα θέματα που σας απασχολούν και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και να τακτοποιήσετε πολλά. Επιβάλλεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Δικαίως νιώθετε κουρασμένοι, αφού δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές. Αξίζει τον κόπο να οργανωθείτε σωστά και με συνέπεια, αφού υπάρχει πρόσφορο έδαφος και θα αμειφθείτε. Χρειάζεται μόνο λίγη προσοχή εκ μέρους σας και να μην είστε καχύποπτοι με όλους και όλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα