Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

12:25 1/2/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017Τετάρτη, Φεβρουάριος 1, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά τον χρόνο σας. Επανεξετάστε συνεργασίες για να αποκτήσετε ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω σας τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά μπερδέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από τις σχέσεις σας, γι' αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Σχεδιάστε

τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε πιο σοβαρούς στόχους και αυξήστε τις προσπάθειές σας για να τους πετύχετε. Ο σωστός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε τα μπερδεμένα θέματά σας. Ερχονται κοντά σας φίλοι από τους οποίους είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας χρειάζεται να διατηρήσετε όσο μπορείτε το πνεύμα διαλλακτικότητας και την ψυχραιμία σας. Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα.

ΛΕΩΝ: Ακόμα κι αν οι αβεβαιότητες που έχετε δεν υποχωρούν εντελώς, με κάποιες μικρές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις θα μπορέσετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, αποφασίζοντας να κάνετε και κάποια ψώνια που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε πίσω σας λάθη και αποτυχίες για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και τη δημιουργικότητά σας, αλλά και για να κάνετε νέα ξεκινήματα, ακόμα και στον έρωτα. Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε πιθανές γκρίνιες ή ζήλιες στο επαγγελματικό αλλά και στο προσωπικό περιβάλλον σας καλό θα ήταν να παραμείνετε σε επιφυλακή. Εξάλλου, αν φτάσετε στα όριά σας, δεν θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για όλα, αλλά παράλληλα να αισιοδοξείτε, γιατί έφτασε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων. Η ψυχραιμία και ο ρεαλισμός θα αποδειχτούν πολύτιμα όπλα στην προσπάθειά σας να επιτύχετε τους σκοπούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σωστοί υπολογισμοί και οι συνετές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να ικανοποιηθείτε τόσο σε υλικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Είναι ανάγκη να δουλέψετε πιο υπεύθυνα και οργανωμένα, αν θέλετε να βελτιωθούν τα οικονομικά δεδομένα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε τα μικρά βήματα προόδου στον εργασιακό χώρο σας από τα μεγάλα, που είναι αβέβαια, ώστε να έχετε έναν μήνα παραγωγικό και όχι ασταθή. Κάντε τον απολογισμό σας με ειλικρίνεια, ώστε να προχωρήσετε βαδίζοντας σε πιο στέρεες βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία εμπόδια και προβλήματα. Μην αναβάλετε άλλο να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να λύσετε οριστικά κάποια προβλήματα που χρόνιζαν. Πετάξτε ό,τι άχρηστο κρατάτε στον χώρο σας για συναισθηματικούς λόγους.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τις συμβουλές που θα σας δώσουν συνεργάτες και άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σας, γιατί ίσως είναι λανθασμένες και θα έχουν ως συνέπεια να υποστείτε ζημιά. Ακόμα κι αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να την αντέξετε, η αλήθεια απαιτείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα