Τελευταίο αντίο στην Π. Γκέλντοφ

ΚΟΣΜΟΣΤελευταίο αντίο στην Π. ΓκέλντοφΤρίτη, Απρίλιος 22, 2014 - 16:28

Το οικογενειακό πορτρέτο πάνω στο λευκό φέρετρο της Πίτσες Γκέλντοφ, όπου εμφανίζεται ευτυχισμένη ανάμεσα στους δύο γιους της, τον σύζυγό της Τομ Κόεν και τους δύο σκύλους τους, ράγισε τις καρδιές συγγενών και φίλων που πήγαν χθες στην εκκλησία St Mary Magdalene and St Lawrence στο ειδυλλιακό χωριό Ντάβινγκτον, στο Κεντ, για να παραστούν στην κηδεία της.

Στην εκκλησία όπου ο

διάσημος μουσικός Μπομπ Γκέλντοφ αποχαιρέτησε την κόρη του, το 2000 είχε γίνει η κηδεία της Πόλα Γέιτς, της τραγικής μητέρας της, αλλά και ο γάμος της με τον σύζυγό της Τομ Κόεν.

«Αισθάνομαι συνέχεια την παρουσία της μητέρας μου, ιδιαίτερα σήμερα που παντρεύομαι. Η μαμά μου νομίζω ότι σήμερα θα θαυμάσει τον Τομ και θα χαρεί που επιλέξαμε αυτή την εκκλησία. Νιώθω ότι μας παρακολουθεί και αισθάνεται ευτυχισμένη για εμάς» είχε πει η Πίτσες Γκέλντοφ σε βρετανικό περιοδικό την ημέρα του γάμου της.

Διάσημοι στην κηδεία

Στην κηδεία της νεαρής δημοσιογράφου, που έφυγε από τη ζωή στα 25 της χρόνια υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, παρέστησαν διάσημοι από τον κόσμο της μουσικής και του θεάματος οι οποίοι ένωσαν τις προσευχές τους μ' εκείνες της οικογένειάς της. Ανάμεσά τους ήταν το μοντέλο Κέιτ Μος και ο ρόκερ σύζυγός της Τζέιμι Χινς, η Σάρα Φέργκιουσον, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Αντριου της Βρετανίας, η σύζυγος του μουσικού Στινγκ, Τρούντι Στάιλερ, ο παρουσιαστής Τζουλς Χόλαντ, η φασιονίστα Αλέξα Τσανγκ και ο Μπιλ Γουάιμαν, πρώην μέλος των Rolling Stones.

Η Πίτσες Γκέλντοφ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στις 6 Απριλίου και ο θάνατός της έχει χαρακτηριστεί επισήμως «ξαφνικός και ανεξήγητος». Ο χαμός της μητέρας της από υπερβολική λήψη ναρκωτικών υπήρξε καταλυτικός στη ζωή της. Πέρασε δύσκολη εφηβεία και παραδέχτηκε ότι για ένα διάστημα πειραματιζόταν με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Μετά τον δεύτερο γάμο της με τον Τομ Κόεν και την απόκτηση των παιδιών της ωστόσο έδειχνε ευτυχισμένη και όλοι πίστευαν ότι είχε νικήσει τα προβλήματά της.

Κάτια Γιαπαλάκη

ΓκέλντοφκηδείαΚέιτ ΜοςΣάρα Φέργκιουσον
Keywords
Τυχαία Θέματα