Ταλέντα στο catwalk!

SHOWBIZΤαλέντα στο catwalk!Τρίτη, Οκτώβριος 25, 2016 - 16:31

Αν μπορούμε να πούμε κάτι με ασφάλεια μετά το τέλος της Athens Xclucive Designers Week, που φέτος γιόρτασε τα 10 χρόνια της και ολοκληρώθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο, είναι ότι το μέλλον της ελληνικής μόδας είναι σε καλά χέρια.

Aπό την
Ελισσάβετ Κυρίτση

Νέοι σχεδιαστές και σχεδιάστριες παρουσίασαν τις κολεξιόν τους και υπόσχονται μια νέα πνοή στο design,

στην υψηλή ραπτική και στο pret a porter.

Ανάμεσα στις νέες designers και δυο κορίτσια, τα οποία έχουν την... αστερόσκονη στα γονίδιά τους. Η Αργυρώ Καλλιάφα (φωτό αριστερά) είναι εγγονή της αδελφής της αξέχαστης Τασσώς Καββαδία, την οποία επίσης αποκαλούσε «γιαγιά», και η Ματίνα Σκάρου (φωτό δεξιά) έχει μαμά τη γνωστή αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη. Και οι δυο νεαρές γυναίκες αποκάλυψαν τις συλλογές τους για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 και, μάλιστα, διαγωνίστηκαν στα New Designers Awards, αφού κάνουν τα πρώτα βήματά τους στον χώρο της μόδας. Η Αργυρώ βάσισε τις δημιουργίες της στο λευκό και το μαύρο, τονίζοντας τη θηλυκότητα με αρκετές διαφάνειες. Τα ρούχα της, κομψά, ισορροπούν ανάμεσα στο sporty chic και στο casual, ενώ δεν έλειψαν και τα ladylike κομμάτια. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, εξασφαλίζουν απόλυτα το sexiness.

Καμάρωνε την κόρη της

Ωστόσο και η Ματίνα «πάτησε» στους δυο βασικούς τόνους (black, white) για τις ολόσωμες φόρμες που σχεδίασε, ενώ έβαλε πινελιές χρώματος, κυρίως, στο beachwear, που συμπεριέλαβε στην κολεξιόν της. Φυσικά, στην πρώτη σειρά, κατά τη διάρκεια του fashion show της -ως Matina J Skarou-, βρέθηκε η μαμά της Μπέλλα, που καμάρωσε την ολοκληρωμένη δουλειά της ταλαντούχας κόρης της.

Οσο για την Αργυρώ; Η designer είχε στεφθεί νικήτρια του online διαγωνισμού Fashion Design Project της 15ης AXDW την περασμένη άνοιξη, καθώς το σχέδιό της συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του κοινού. Οπως είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν, υπήρξε ανορεκτική και βουλιμική, ωστόσο κατάφερε να στηριχτεί στις δυνάμεις της και να επανακάμψει. Μάλιστα, η προηγούμενη συλλογή της Reborn ήταν εμπνευσμένη από τη «μάχη» της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα