Τα βαφτίσια στη Νάξο για τον «Αρνι» jr!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤα βαφτίσια στη Νάξο για τον «Αρνι» jr!Δευτέρα, Ιούλιος 28, 2014 - 13:43

Και το όνομα αυτού Αναστάσιος - Εφραίμ! Τον γιο τους βάφτισαν το περασμένο Σαββάτο στις 8.00 το βράδυ στον Ιερό Ναό Παναγίας Κριτόματης -έξι χιλιόμετρα από τη Χώρα της Νάξου- ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα. Το όνομά του ο όμορφος μικρούλης το πήρε από τον πατέρα του Γρηγόρη, Αναστάση, αλλά και από τον Αγιο Εφράιμ, στη χάρη του οποίου τον είχαν τάξει οι γονείς του. Νονοί του, δύο καλοί φίλοι του ζεύγους, η

Ντία και ο Ανέστης. Συγκινημένοι ήταν καθ' όλη τη διάρκεια του μυστηρίου οι γονείς (ο κύριος Αναστάσης και η κυρία Κική) του «Αρνι», αλλά ιδιαίτερα ο αδερφός του Σάκης Αρναούτογλου.
Προκειμένου να παραστούν στη βάφτιση ταξίδεψαν έως τη Νάξο στελέχη του ΑΝΤ1 και φίλοι του παρουσιαστή, όπως ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκακάκη, η Μαρί Κυριακού, ο Κώστας Τσολάκης, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Ράνια Κωστάκη και ο εκδότης του βιβλίου του κ. Ψυχογιός.
Οι μπομπονιέρες του νεοφώτιστου ήταν καραβάκια και τα γλυκά που μοιράστηκαν μακαρόν φτιαγμένα από στενό φίλο, ζαχαροπλάστη του Γρηγόρη.
Το γλέντι που ακολούθησε ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιανό να κρατάει μουσική συντροφιά (με επιτυχίες δικές του, αλλά και του Αντώνη Ρέμου) στους καλεσμένους που βρέθηκαν στο κτήμα Archaion Kallos. Τη σκυτάλη παρέλαβε η τραγουδίστρια Ελένη Λεγάκη. Στα νησιώτικα ο Γρηγόρης μαζί με την οικογένειά του έσυρε πρώτος τον χορό, ενώ ο μπαμπάς του σηκώθηκε να χορέψει ως παραγγελιά ένα λαϊκό τραγούδι του Μητροπάνου.

Πλούσια εδέσματα

Ο χορός κράτησε έως το πρωί, ενώ το μικρόφωνο πήραν δύο τραγουδίστριες που πέρασαν από το «The Voice», η Ιφιγένεια Ατκινσον και η Νίκη Παππά. Τις φωνητικές της δυνατότητες δοκίμασε και η πρώην παίκτρια του «Just the 2 of us» Ράνια Κωστάκη.Τα πλούσια εδέσματα -όλα σπεσιαλιτέ της Νάξου- μετά το τέλος του γλεντιού μοιράστηκαν σε οικογένειες του νησιού, καθώς ο Γρηγόρης δεν ήταν καθόλου φειδωλός στο θέμα του φαγητού και οι λιχουδιές, όπως ήταν φυσικό, περίσσεψαν (σίγουρα όμως δεν πήγαν χαμένες).

Ο Αντώνης Ρέμος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, ενημέρωσε όμως τον αδελφικό του φίλο ότι κάνει πρόβες για τη συναυλία του στο Nammos στη γειτονική Μύκονο με τον Χούλιο Ιγκλέσιας. Αλλά και ο Αντώνης Κανάκης τον ειδοποίησε ότι έχει σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις στη Χαλκιδική, αλλά η σκέψη του βρίσκεται στον μικρό. Στη βάφτιση ήταν να τραγουδήσει και ο Γιάννης Βαρδής, η υγεία του πατέρα του όμως τον κράτησε στην Αθήνα. Το προηγούμενο βράδυ ο Γρηγόρης παρέθεσε τραπέζι στην οικογένεια, στα στελέχη του ΑΝΤ1 και στους φίλους τους στην Πορτάρα της Νάξου και μετά έγινε ένα ωραίο πάρτι σε μπαράκι στην Αγία Αννα, το οποίο κράτησε έως τα ξημερώματα.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα