Τα σανδάλια του Σταύρου

14:39 3/8/2015 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤα σανδάλια του ΣταύρουΔευτέρα, Αύγουστος 3, 2015 - 14:35

Μετά το εμπριμέ πουκάμισο με το οποίο εμφανίστηκε στη Βουλή ο Γιάνης Βαρουφάκης σειρά είχαν τα σανδάλια του Σταύρου Θεοδωράκη! Μια αρκετά προωθημένη στιλιστική επιλογή έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού θυμίζοντας έστω και λίγο την εμφάνιση του τέως υπουργού Οικονομικών που διάλεξε να φορέσει ένα πουκάμισο που μόνο για το Κοινοβούλιο δεν κάνει.

Και μπορεί ο επικεφαλής

του Ποταμιού να μην έκανε την τολμηρή στιλιστική επιλογή μέσα στη Βουλή, σε κάθε περίπτωση όμως η εμφάνισή του σε ψαροταβέρνα στη Θεσσαλονίκη δεν πέρασε απαρατήρητη.

Κλείνοντας την περιοδεία του στη Μακεδονία, ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε σε στελέχη και εθελοντές του κινήματος σε ψαροταβέρνα στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης. Φορώντας ένα μπλε σκούρο παντελόνι και ένα άσπρο μακρυμάνικο πουκάμισο με μοντέρνα «μπαλώματα» στους αγκώνες, εκ πρώτης όψεως ήταν προσεκτικά και αρκετά κομψά ντυμένος. Το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη χτυπούσε κόκκινο αυτές τις μέρες και φαίνεται ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης ζεστάθηκε. Δεν εξηγείται αλλιώς πώς επέλεξε να φορέσει, αντί για παπούτσια, ένα ζευγάρι σανδάλια όπως αυτά που φορούν οι τουρίστες!

Οπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα όλων έπεσαν στα σανδάλια που φορούσε, με αποτέλεσμα να μη λείψουν τα σχόλια για την ενδυματολογική επιλογή του. Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν τον επικεφαλής του Ποταμιού να τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «πρέπει να ξεπεράσουμε τις καταστροφικές συνέπειες ενός χαμένου εξαμήνου, καθώς η χώρα από τον Σεπτέμβριο πρέπει να μπει δυνατά στη δημιουργία».

Keywords
Τυχαία Θέματα