Τα... ρεμάλια της Φωκίωνος Νέγρη

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Τα... ρεμάλια της Φωκίωνος ΝέγρηΤετάρτη, Νοέμβριος 25, 2015 - 12:33

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο υφυπουργός Παιδείας (που έχει στραφεί και στην υποκριτική )καθηγητής Φιλοσοφίας Θεοδόσης Πελεγρίνης κάνει στενή φιλική παρέα με τον Στηβ Κακέτση.

Οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά, όταν ήταν συμμαθητές σε σχολείο της Κυψέλης, περιοχή όπου μεγάλωσαν και οι δύο. Ο Στηβ Κακέτσης και ο Θεοδόσης Πελεγρίνης είναι τόσο κολλητοί, που,

όταν ανέλαβε το υπουργικό πόστο του ο Πελεγρίνης, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Κακέτση, ο οποίος του είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ νόμιζα ότι θα γινόσουν αλήτης, κι εσύ κοίτα που έφτασες»! Προφανώς θα είχε στο μυαλό του τα παιδικά τους χρόνια, τότε που και οι δυο τριγυρνούσαν στη Φωκίωνος Νέγρη.

_______________

Δεν τον αφήνουν οι βουλευτές να... αγιάσει στην πολιτική τον εκπρόσωπο Τύπου της Ενωσης Κεντρώων Γιάννη Καλλιάνο.
Με το που τον βλέπουν στο εντευκτήριο της Βουλής πέφτουν πάνω του στην κυριολεξία, ιδιαίτερα όταν ο καιρός δείχνει να χαλάει,
και τον ρωτούν επίμονα πώς θα είναι ο καιρός. Αλλωστε είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Καλλιάνος ήταν έως τον περασμένο Ιούνιο ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, οπότε ζητούν τις προβλέψεις του.
Επειδή όμως και ο πολιτικός ορίζοντας όλο και μαζεύει συννεφάκια, αναγκάζεται να αναλύει συγχρόνως και τα δύο φαινόμενα.

_______________

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές από τη Βουλή του Ρόουντ Αϊλαντ, με επικεφαλής τον γερουσιαστή Λεωνίδα Ραπτάκη, έρχονται
στην Αθήνα τις πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου, προκειμένου να επισκεφθούν τη Μυτιλήνη και την Κω για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει με το μεταναστευτικό ζήτημα.
Τα νέα που φτάνουν για το μείζον αυτό ζήτημα στο Ρόουντ Αϊλαντ δεν είναι καλά και αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα στους Ελληνοαμερικανούς γερουσιαστές.
_______________

Θεριακλήδες βουλευτές

Φουγάρα κανονικά είναι οι περισσότεροι βουλευτές.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, ενώ στη Βουλή απαγορεύεται
το κάπνισμα, οι σερβιτόροι που κινούνται στο εντευκτήριο δεν προλαβαίνουν να αδειάζουν τα τασάκια. Ιδιαίτερα όταν έχει Ολομέλεια, κλείνουν τις πόρτες για να μη διαχέεται ο καπνός στους διαδρόμους!

_______________

Τα πιο ωραία γενέθλια

Πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του ετοίμασαν φίλοι και συνάδελφοί του βουλευτές στον Μάριο Γεωργιάδη, γιο της συζύγου του Βασίλη Λεβέντη.
Ο ίδιος χάρηκε τόσο πολύ, που τους εξομολογήθηκε ότι τα φετινά γενέθλιά του ήταν τα ωραιότερα της ζωής του.

_______________

!Η Δήμητρα Λιάνη ετοιμάζεται να πάρει τη δική της εκδίκηση για όσα καταλογίζει στον Ανδρέα Παπανδρέου μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Το νέο βιβλίο της Δήμητρας Λιάνη για τον Ανδρέα θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου και πολλοί λένε ότι θα βάλει σε τάξη τα λεγόμενα του Σημίτη,
αλλά θα ταράξει τα νερά στην ήδη ταραγμένη λίμνη της οικογένειας Παπανδρέου!

Keywords
Τυχαία Θέματα