Τα κορίτσια και τα... άλογα!

SHOWBIZΤα κορίτσια και τα... άλογα!Δευτέρα, Σεπτέμβριος 22, 2014 - 14:36

Τα κορίτσια και τα... άλογα ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν τη νέα τάση στο prêt a porter διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια, που έχει γίνει η αγαπημένη πολλών χολιγουντιανών σταρ αλλά και αστεριών της παγκόσμιας μουσικής, έβαλε τα μοντέλα της να ποζάρουν στον Ελληνικό Ιππικό Ομιλο για τη νέα

σειρά 5226.

Τα άλογα με το αρχοντικό παράστημα, το δωρικό ιπποδρόμιο, οι λιθόκτιστοι στάβλοι και οι περπατήστρες έγιναν το σκηνικό για να παρουσιαστεί η κολεξιόν για τη σεζόν χειμώνας 2014-2015. Τα b&w σε ανδρόγυνο στιλ σύνολα και το μπορντό που αναδεικνύεται σε trend των επόμενων μηνών κυριάρχησαν στον χώρο. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από τη μαγεία των 70s, τη ζωηράδα του boho chic και το αιχμηρό στιλ των prints. Φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, σακάκια, pencil φούστες και κοστούμια, παλτό και κάπες, αλλά και γούνινα γιλέκα.

Η ομάδα που δούλεψε για το project βρέθηκε από νωρίς στον χώρο. Ο ταλαντούχος φωτογράφος Κώστας Αυγούλης μαζί με τη σχεδιάστρια και τους στιλίστες Ηλία Μιχαλόλια και Χάρη Γκοτζαμανίδη, οι οποίοι είχαν την επιμέλεια της φωτογράφισης, συνεργάστηκαν για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τα έξι μοντέλα αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να αναδειχθούν τα ρούχα της συλλογής. Την επιμέλεια των χτενισμάτων είχε ο Στέφανος Βασιλάκης και του μακιγιάζ η Μαρία Νικολουδάκη.

Να πούμε ότι η Σήλια ετοιμάζει παράλληλα τις βαλίτσες της για το εξωτερικό, αφού το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν οι νέες της συνεργασίες.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα