Τα 96α γενέθλια του Κ. Μητσοτάκη και η φιγούρα του Μπαμπαστρούμφ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΤα 96α γενέθλια του Κ. Μητσοτάκη και η φιγούρα του ΜπαμπαστρούμφΔευτέρα, Οκτώβριος 20, 2014 - 13:29

ΠΑΡΟΥΣΙΑ των αγαπημένων παιδιών και εγγονιών του και σβήνοντας ένα κεράκι σε τούρτα με τη φιγούρα του Μπαμπαστρούμφ, ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γιόρτασε το Σάββατο στην κατοικία του τα 96α γενέθλιά του. Μάλιστα, ανάρτησε στην προσωπική σελίδα του στο facebook φωτογραφία

από τον τόπο όπου γεννήθηκε, τα Χανιά, με την οικογένειά του, το 1922. Ο ίδιος ήταν τεσσάρων ετών και στη φωτογραφία κάθεται στην αγκαλιά του πατέρα του, Κυριάκου.
Φωτογραφία από την οικογενειακή σύναξη ανέβασε στη δική του σελίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πατέρα του και τον γιο του, ενώ δύο άλλες φωτογραφίες ανάρτησε και η Ντόρα Μπακογιάννη: μία όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκοβε την πρωτότυπη τούρτα και άλλη μία με τους δυο τους και τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο. Στα γενέθλια του κ. Μητσοτάκη ήταν παρούσα και η Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ εθεάθη το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από το σπίτι του επιτίμου στην οδό Αραβαντινού, να βγαίνει από το αυτοκίνητό της κουβαλώντας τσάντες και πακέτα. Ως γνωστόν, η κυρία Κοσιώνη διατηρεί σχέση με τον Κώστα Μπακογιάννη, τον εγγονό του Κ. Μητσοτάκη και γιο της Ντόρας Μπακογιάννη, με τον οποίο μάλιστα το καλοκαίρι είχε κάνει διακοπές στην Αντίπαρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα