Συνύπαρξη στο γυαλί για μάνα και... κόρη!

13:07 8/8/2013 - Πηγή: Espresso

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά του Παναγιώτη Καποδίστρια «Στο ράφι», στην οποία μοιράζεται τον ίδιο ρόλο με την κόρη της, τη Γλυκερία Παπαδοπούλου. Το επεισόδιο όπου συμμετέχουν είναι δραματικό και η δημοφιλής ηθοποιός μιλάει στην «Espresso» τόσο για τον χαρακτήρα τον οποίο υποδύεται, όσο και για τα τουρκικά σίριαλ που έχουν κατακτήσει την ελληνική τηλεόραση. Η υπόθεση έχει να κάνει με μια γεροντοκόρη, η οποία ερωτεύεται κάποιον και δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτόν τον έρωτα μέχρι που μεγαλώνει. «Η κόρη μου κάνει την Πηνελόπη -την ηρωίδα- σε μικρή ηλικία κι

εγώ την κάνω σε μεγάλη. Ετσι συναντηθήκαμε τηλεοπτικά. Εντελώς συμπτωματικά έγινε αυτή η συνύπαρξη. Δεν περίμενα να μου προτείνει ο Παναγιώτης Καποδίστριας να παίξει και η κόρη μου. Την ήξερε από τη σχολή, γιατί ήταν και μαθήτριά του, και όταν μου το πρότεινε χάρηκα πολύ. Πιστεύω ότι έχει βγει ένα πολύ γλυκό επεισόδιο και πολύ ανθρώπινο».

Οσο για το αν η Γλυκερία ζήτησε τη συμβουλή της για τον ρόλο, εκείνη απαντάει: «Δεν μιλάμε για τους ρόλους, αλλά γενικά. Το παλεύει μόνη της και πιστεύω ότι αυτό έχει μεγάλη αξία, γιατί δεν πρέπει να βάζεις τον άλλον σε μια γραμμή και να του λες πράγματα. Πρέπει μονός του να βρίσκει την αρχή και το τέλος μιας ιστορίας. Οταν καλλιεργείς μια σχέση κι ένα μυαλό και μπορείς να μοιράζεσαι πράγματα ζωής, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Από κει και πέρα, ο καθένας ξεκινάει μόνος του και πετάει με τα δικά του φτερά». Η Νατάσα Τσακαρισιάνου αποκαλύπτει μάλιστα: «Η κόρη μου δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά εγώ είχα δει κάποια καλά στοιχεία. Μετά μπήκε στο πανεπιστήμιο, αλλά το εγκατέλειψε. Οταν σταμάτησα να ασχολούμαι με την υποκριτική, τότε ήταν που άρχισε εκείνη να μπλέκεται με το θέατρο και εκεί είναι αυτό που λέμε “βρίσκεις την ψυχή σου”». Τέλος, μιλώντας και για τα τουρκικά σίριαλ η αγαπητή ηθοποιός λέει: «Εγώ είμαι φαν των τουρκικών σίριαλ. Πιστεύω ότι έχουν φοβερά σενάρια, όχι όλα βέβαια, και πολύ καλούς ηθοποιούς. Αναπτύσσουν χαρακτήρες που δίνουν βάρος παντού. Διαλέγουν καλλιτέχνες που δεν ντρέπονται να κλάψουν, μπαίνουν στον ρόλο και σε παρασύρουν».

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα