Συνεργός των εκτελεστών ο «γορίλας» του επιχειρηματία

13:03 4/7/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ Σέρβος σωματοφύλακας εμπλέκεται στη δολοφονίαΣυνεργός των εκτελεστών ο «γορίλας» του επιχειρηματίαΔευτέρα, Ιούλιος 4, 2016 - 13:03

Το τηλεφώνημα που καίει τον σωματοφύλακα του Φάνου Καλοψιδιώτη, που δολοφονήθηκε στηνΑγία Νάπα

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Το μήνυμα που έστειλε από το κινητό του λίγο πριν εισβάλλουν οι εκτελεστές στο εστιατόριο όπου έτρωγε ο Φάνος Καλοψιδιώτης στην Αγία Νάπα και η ύποπτη απουσία του στην τουαλέτα την ώρα που εκδηλώθηκε η αιματηρή επίθεση το βράδυ της 23ης Ιουνίου μπλέκουν

στη μαφιόζικη δολοφονία τον Σέρβο σωματοφύλακα του Κύπριου επιχειρηματία.

Ο 42χρονος Dejan Loy είχε προσληφθεί μόλις πριν από λίγους μήνες στη φρουρά του Καλοψιδιώτη και μάλιστα με συστάσεις από φίλο του γνωστού επιχειρηματία. Είναι αθλητής πολεμικών τεχνών με ειδίκευση στο παγκράτιο και έχει δώσει αγώνες και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές από την Κυπριακή Αστυνομία, το βράδυ της δολοφονίας του εργοδότη του και των συνδαιτημόνων του ο 42χρονος καθόταν σε ένα τραπέζι με τους υπόλοιπους ένοπλους σωματοφύλακες. Ο Φάνος Καλοψιδιώτης έτρωγε στο διπλανό με την παρέα του, στην οποία βρίσκονταν δυο αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας, που μάλιστα οπλοφορούσαν.

Οι Κύπριοι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία που εμπλέκουν τον θηριώδη Σέρβο μπράβο με τη δολοφονία, καθώς λίγη ώρα πριν εισβάλλουν οι Αλβανοί εκτελεστές στο ρεστοράν και γαζώσουν τον επιχειρηματία και την παρέα του, ο Loy μιλούσε στο τηλέφωνο.

Το τηλεφώνημα

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο επίμαχο τηλεφώνημα ο θηριώδης Σέρβος φέρεται ότι είπε στον άγνωστο συνομιλητή του: «Ελα... Ναι, εδώ είμαστε... Εχουμε κάτσει στο τραπέζι». Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, ο 42χρονος έστελνε συνεχώς μηνύματα σε άγνωστο μέχρι στιγμής παραλήπτη.

Λίγα λεπτά πριν οι Αλβανοί οπλοφόροι εισβάλλουν στο εστιατόριο, ο Loy είπε στους συναδέλφους του ότι πάει στην τουαλέτα. Μόλις σηκώθηκε από το τραπέζι και προχώρησε στο εσωτερικό του καταστήματος, εισέβαλαν στην αυλή του ρεστοράν οι δυο ένοπλοι και άρχισαν να γαζώνουν με καλάσνικοφ το τραπέζι του Φάνου Καλοψιδιώτη, με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί ο επιχειρηματίας, ο ένας αστυνομικός που υπηρετούσε στην κυπριακή ΚΥΠ και η σύζυγός του.

Οταν τέλειωσε το μακελειό και είχε πέσει νεκρός και ένας από τους εκτελεστές, εμφανίστηκε ο Σέρβος σωματοφύλακας περπατώντας ψύχραιμα στην αυλή! Οταν ρωτήθηκε πού βρισκόταν την ώρα που γινόταν μάχη, απάντησε πως μιλούσε στο κινητό με μια κοπέλα! Η Κυπριακή Αστυνομία έχει ζητήσει την άρση του απορρήτου της τηλεφωνικής σύνδεσης του Σέρβου, ενώ παράλληλα ψάχνει τα στοιχεία του ανθρώπου που συνέστησε στον Καλοψιδιώτη να τον προσλάβει.

Keywords
Τυχαία Θέματα