«Συνεχίζω να είμαι ο εαυτός μου»

TV GOSSIP«Η απώλεια του πατέρα μου ήταν αυτή που με έκανε να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου» «Συνεχίζω να είμαι ο εαυτός μου»Πέμπτη, Οκτώβριος 5, 2017 - 14:10

❱❱ Η Μαρία Μπεκατώρου μιλά για το «μυστικό» της επιτυχίας της και την επικράτηση του «Still Standing» (του ΑΝΤ1) απέναντι στον ανταγωνισμό

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing» της καθημερινά στον ΑΝΤ1 αποσταθεροποιεί το «Deal» του Χρήστου Φερεντίνου

στον Alpha, κερδίζοντας τις περισσότερες ημέρες την πρωτιά. Εκεί όμως που κάνει... περίπατο είναι απέναντι στην Ευαγγελία Αραβανή, καθώς το «Μy Style Rocks» στον Σκάι κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Συναντήσαμε τη Μαρία στα γυρίσματα του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού και, μεταξύ άλλων, τη ρωτήσαμε αν έχει νιώσει ποτέ τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της, όπως συμβαίνει -κυριολεκτικά- με τους παίκτες του προγράμματος που παρουσιάζει.
«Γενικά είμαι άνθρωπος που αγχώνεται πολύ συχνά. Κυρίως αυτά που δεν μπορώ να αντέξω είναι τα δυσάρεστα γεγονότα. Η απώλεια του πατέρα μου ήταν αυτή που με έκανε να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου» μας λέει κι αμέσως αλλάζουμε κουβέντα και επιστρέφουμε στα επαγγελματικά της. Πώς αντιδρά όταν παίρνει στα χέρια της τις μετρήσεις της Nielsen;

«Με αξιοπρέπεια»

«Τα νούμερα θεαματικότητας τα διαβάζω, αλλά δεν είναι ο μπούσουλάς μου. Γι' αυτό που με αγαπάει ο κόσμος όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση είναι η αλήθεια μου. Αρα συνεχίζω να είμαι ο εαυτός μου, πέρα από τα νούμερα. Με συγκινεί όταν ο κόσμος με φωνάζει στον δρόμο “Μαράκι”. Νιώθω δικός τους άνθρωπος» λέει στην «Espresso» και συνεχίζει: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη αμοιβή μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια κυρία που μου είπε ότι έχει ανάψει ένα κεράκι για μένα στην εκκλησία ή έναν παππού που μου έδωσε την ευχή του. Τελικά με την τηλεόραση μπαίνεις στα σπίτια και στις καρδιές των ανθρώπων» μας λέει και κατόπιν σχολιάζει τον ανταγωνισμό, που φέτος είναι μεγάλος στη ζώνη προβολής του «Still Standing».

«Τον ανταγωνισμό δεν τον αποφεύγεις στη μικρή οθόνη, καλώς ή κακώς. Το θέμα είναι να υπάρχει δουλειά για όλο τον κόσμο και μέσα από την άμιλλα να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν είναι το ζήτημα για μένα αν είναι απέναντί μου ο αξιόλογος συνάδελφος Χρήστος Φερεντίνος ή η πολύ καλή Ευαγγελία Αραβανή, αλλά αν εγώ στέκομαι με αξιοπρέπεια στο πρόγραμμα που παρουσιάζω».

Φέτος δοκιμάζεται σε ένα νέο είδος προγράμματος για εκείνη. «Η πρόταση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μού έγινε από τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος με σκέφτηκε, με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε γι' αυτό το πρόγραμμα. Μέχρι σήμερα έχω μακρά θητεία στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και στη βραδινή ζώνη με το “MasterChef”, “Tα καρντάσιανς” και το “Υour face sounds familiar”.

Ο Γιάννης Λάτσιος με μπόλιασε με τον ενθουσιασμό του και ήταν μεταδοτικός» μας εξηγεί και συνεχίζει αναφερόμενη στον διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1. «Η σχέση μου με τον Γιάννη Λάτσιο είναι μαγική, θα τον ευχαριστώ για όλη μου τη ζωή! Είναι ο άνθρωπος που με έπεισε να ανοίξω τα φτερά μου, που πίστεψε ότι είμαι καλή παρουσιάστρια, που με συμβουλεύει συνεχώς να δοκιμάζω νέα πράγματα».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα