Συγκινητικό «αντίο» από Λάκη

SHOWBIZΣυγκινητικό «αντίο» από ΛάκηΠέμπτη, Μάρτιος 12, 2015 - 17:36

Μια μεγάλη αγκαλιά για τον Λάκη Λαζόπουλο έγιναν προχθές το βράδυ οι τηλεθεατές αλλά και όσοι παρακολούθησαν από κοντά το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», αφού αυτή ήταν η πρώτη εκπομπή μετά τον θάνατο της μητέρας του καλλιτέχνη, της Ριρίκας. Η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, αφού έφτασε το 49,7% στο γενικό σύνολο (σε μερικά τέταρτα ξεπέρασε και το 50%), ενώ στα νεανικά κοινά σημείωσε 46%.

«Ευχαριστώ τον θεό»

«Μας έδωσε τα πάντα από αυτά που δεν είχε και εγώ με τον αδερφό μου της δώσαμε πολλά από αυτά που είχαμε.

Η μητέρα μου μεγάλωσε, δούλευε μαζί με τη μητέρα της, τη γιαγιά μου, καθαρίζοντας σκάλες και ήταν πολύ ευτυχισμένη που στα γεράματά της δεν βασανίστηκε και έλεγε: "Eυχαριστώ τον Θεό που με αποζημίωσε και δεν περνάω δύσκολα γεράματα" σε σχέση με αυτή την παιδική ηλικία που είχε» είπε συγκινημένος ο Λάκης για την αγαπημένη του μητέρα και συμπλήρωσε: «Hταν η συνεννόησή μου με τον έξω κόσμο, μου έδινε συνέχεια το μέτρο.
Τον τελευταίο καιρό που πάλευα μέσα μου μπλοκάρισα. Οι συνεργάτες μου μου μίλαγαν τέσσερις φορές και δεν άκουγα τίποτα, δεν καταλάβαινα τίποτα. Εφυγε μια χαρά, ευτυχισμένη, με χιούμορ μέχρι την τελευταία ώρα».

Ο δημιουργός αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. «Οταν άντρες διαθέτουν τέτοια βαρβαρότητα για να φέρονται άσχημα, όπως διάβαζα ότι του περνάγανε ιμάντα, τον έβαζαν στην ντουλάπα να τραγουδάει και διάφορα, δεν έχουν κάτι αντρικό μέσα τους. Κάτι τούς λείπει. Είναι άντρες αυτοί που βαράνε και μετά σαν γυναικούλες κρύβονται;» είπε με νόημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα