Συγχαρητήρια από Καραμανλή στην «Ελένη Καζαντζάκη»!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Συγχαρητήρια από Καραμανλή στην «Ελένη Καζαντζάκη»!Παρασκευή, Νοέμβριος 24, 2017 - 19:56

❱❱ Τι εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του ο πρώην πρωθυπουργός για την ταινία του Γιάννη Σμαραγδή

Η Μαρίνα Καλογήρου και ο Νίκος Καρδώνης ήταν οι ηθοποιοί που καθήλωσαν με τις ερμηνείες του στην ταινία «Καζαντζάκης» τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Αυτό ήταν το θέμα της συζήτησης που είχε με φίλους του χθες το μεσημέρι ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος -ως γνωστόν- βρέθηκε στην πρεμιέρα της συγκλονιστικής ταινίας του Γιάννη

Σμαραγδή. Η σοφιστικέ και με μεγάλο υποκριτικό ταλέντο Μαρίνα Καλογήρου υποδύεται την Ελένη Καζαντζάκη και ο Νίκος Καρδώνης, βραβευμένος με το Βραβείο Χορν, τον Αγγελο Σικελιανό.



Αυτοί οι δύο ρόλοι μαγνήτισαν τον Κώστα Καραμανλή, που δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για όσα διαδραματίζονταν στη μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, η Μαρίνα Καλογήρου δέχτηκε και τα συγχαρητήριά του για την καθηλωτική ερμηνεία της.

Στο όνομα του... λαού

❱❱Ο πρωθυπουργός διαβάζει «Espresso», δεν εξηγείται αλλιώς! Γράψαμε ότι το βραβείο «πολιτικού σθένους» πρέπει να το πάρει ο ελληνικός λαός και ο Αλέξης Τσίπρας, παίρνοντας τη συγκεκριμένη φράση, είπε χαρακτηριστικά: «Στον ελληνικό λαό ανήκει το βραβείο αυτό, και εγώ το παραλαμβάνω στο όνομά του»! Μπράβο του και μπράβο μας. Παρομοίασε δε τον εαυτό του με τον Οδυσσέα και τη… μάχη του για να μην… υποκύψει στις Σειρήνες. «Πολλές φορές, ακόμη και σήμερα, αισθάνομαι σαν το μυθικό Οδυσσέα που δέθηκε στο κατάρτι του πλοίου για να μην αντιδράσει στο άκουσμα του τραγουδιού των Σειρήνων» είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Μόνο που δεν εννοούσε την εξουσία, από την οποία μάλλον γαντζώθηκε.

Απολογήθηκε στην κόρη του ο Σαρίδης

❱❱Γενέθλια είχε χθες η κόρη του βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη Λίνα και ο μπαμπάς της απολογήθηκε δημοσίως για τον λίγο χρόνο που της αφιερώνει: «Σαν χθες, πριν από 16 χρόνια, γεννήθηκες. Χρόνο να μοιραζόμαστε μαζί πολύ δεν έχουμε. Ποτέ δεν είχαμε και μάλλον εγώ έφταιγα. Γεμάτος πάντοτε από τις υποχρεώσεις που πνίγουν την καθημερινότητα... Χρόνια πολλά, Λίνα μου».
Να τη χαίρεστε, κύριε βουλευτά, κι ας βρείτε λίγο χρόνο, επιτέλους!

Ολη η αριστερή «κατάντια» στο νέο βιβλίο του Λυκούδη

❱❱«Τα χώνει», κοινώς, ο αριστερός Λυκούδης στους συντρόφους του. Εγκαιρη και καθ’ όλα επίκαιρη η προειδοποίησή του, από το βήμα της Βουλής, ότι η αλαζονεία, η διχαστική πολιτική, ο άκρατος κομματισμός, η αντιθεσμική συμπεριφορά, η αχαλίνωτη προπαγάνδα, η εγκατάλειψη του αξιακού συστήματος της Αριστεράς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης σηματοδοτούν μια πορεία εξαιτίας της οποίας ο ισχυρισμός «πρώτη φορά Αριστερά» κινδυνεύει να απολήξει σε ολοσχερή απόρριψή του από την κοινωνία και στο «ποτέ ξανά Αριστερά», με ό,τι αυτό σημαίνει. Eτσι περιγράφει την «κατάντια» της Αριστεράς το βιβλίο του Σπύρου Λυκούδη «Δρόμοι αριστεροί, διαψεύσεις προσδοκίες», που κυκλοφορεί από σήμερα.

Η χαρά της «αυτοκράτειρας»

❱❱Η... εκρηκτική Θεοδώρα και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Βασίλης Καρδάσης είχαν τετ α τετ, με αφορμή την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του πρώην Πανεπιστημίου της Εδεσσας στο ΕΑΠ για την πραγματοποίηση των ακαδημαϊκών δράσεων. Η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη, καθώς εκεί θα γίνονται και προβολές ταινιών αλλά και εκδηλώσεις, συνέδρια και συναυλίες. «Πασών των Ρωσιών» δηλαδή η «αυτοκράτειρα του ΣΥΡΙΖΑ» Θεοδώρα, που ικανοποιεί τους ψηφοφόρους της όλων των ηλικιών.

(!)

Ενας λόρδος στην Αθήνα. Ο λόρδος Μάρτιν Κάλαναν, υπουργός Επικρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου και αρμόδιος για το Brexit, συναντήθηκε με τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της πρέσβεως του Ηνωμένου Βασιλείου Κέιτ Σμιθ και αφορούσε την πορεία των διαπραγματεύσεων του Brexit. Τα θέματα που κυρίως ενδιαφέρουν εμάς είναι αυτά των Ελλήνων φοιτητών και εργαζομένων στη Μ. Βρετανία, καθώς και τα ζητήματα ασφαλείας και τουρισμού. Ο λόρδος καλός ήταν, αλλά ο Γιώργος Κουμουτσάκος «πιο λόρδος από τον λόρδο».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα