Συμπαράσταση με «Ρουά ματ»

16:56 6/7/2015 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΣυμπαράσταση με «Ρουά ματ»Δευτέρα, Ιούλιος 6, 2015 - 16:10

Μήνυμα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό στέλνει ο γοητευτικός τηλεοπτικός Μάξιμος του «Ρουά ματ». Ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται στις 8 Ιουλίου, ενώ πήρε το πράσινο φως για ακόμη μία σεζόν. Η «Espresso» επικοινώνησε με τον πρωταγωνιστή του σίριαλ Χάρη Κκολό (φωτό), ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, την ηθοποιό Μαρία Μιχαήλ, παρακολουθεί ανελλιπώς τις πολιτικές εξελίξεις

στην Ελλάδα.

«Είναι πολύ λυπηρά έως και τραγικά όσα συμβαίνουν. Είμαι συγκλονισμένος, γιατί τα ίδια περάσαμε στην Κύπρο και συναισθάνομαι την αγωνία σας για το αύριο, για τις καταθέσεις σας, τους κόπους μιας ζωής. Στην Κύπρο είμαστε καρφωμένοι στην τηλεόραση και αυτό που συζητάμε μεταξύ μας είναι ότι πρέπει να μείνετε ενωμένοι και όχι διχασμένοι, είτε επικρατήσει το "ναι" είτε το "όχι" στο δημοψήφισμα. Η ζωή συνεχίζεται πέρα από όλα αυτά».

Διακοπές

«Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ελληνα είναι η καλοσύνη και η συμπόνοια και αυτά δεν θα του τα πάρει κανένα νόμισμα» τονίζει με αγωνία ο ηθοποιός.

Ο Κύπριος καλλιτέχνης με καταγωγή από την Πάφο και τα Κατεχόμενα από την πλευρά της μάνας του έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα λόγω της σειράς «Ρουά ματ». Με την οικογένειά του αποφάσισε να «ψηφίσει» Ελλάδα και να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές του από τις 10 Αυγούστου στη Μυτιλήνη. «Σας καλώ στο νησί να πιούμε ουζάκια. Στηρίζουμε την Ελλάδα μας.

»Η χώρα έχει περάσει από παγκόσμιους πολέμους και έχει χύσει το αίμα της για την ελευθερία. Η ψυχή του Ελληνα και το ηθικό του παράστημα είναι πολύ μεγάλα και το έχει αποδείξει ιστορικά. Δεν φοβάμαι ούτε το Grexit ούτε τα σενάρια περί δραχμής. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Είναι χαρά μας που έρχονται στην Κύπρο μας Ελλαδίτες ηθοποιοί για να δουλέψουν και να ζήσουν την οικογένειά τους και περιμένουμε και άλλους» λέει με πάθος και μας συγκινεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα