Σβήνει όλες τις αναμνήσεις με πωλητήριο!

ΚΟΣΜΟΣΣβήνει όλες τις αναμνήσεις με πωλητήριο!Τρίτη, Οκτώβριος 21, 2014 - 17:23

Οταν η παραμυθένια του σχέση αποδείχθηκε «παραμύθι», αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί το παραμυθένιο του σπίτι. Ζητάει δε γι' αυτό 45.000.000 δολάρια και αυτό δεν είναι καθόλου παραμύθι!
Ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος Κρίστοφερ Μαρκ θέλει πια να ξεφορτωθεί το σπίτι που άρχισε να κατασκευάζεται το 2001 και το οποίο ολοκληρώθηκε το 2008, τρία χρόνια αφότου πρωταγωνίστησε σε δημοσιεύματα, επειδή πέταξε κακήν κακώς από αυτό τη σύντροφό του Μαρίνα Ισάκοβα και το παιδί που απέκτησαν μαζί. Το σπίτι, που εκτείνεται σε 325.100

τ.μ., βρίσκεται σε μια έκταση 303 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ενώ διαθέτει έναν πυργίσκο και μια τάφρο γύρω από τη λίμνη (121 τ. χλμ.) που κυριαρχεί στο αχανές κτήμα.
«Δείχνει σαν πραγματικό κάστρο της μεσαιωνικής εποχής, σαν κι αυτά που βλέπει κανείς στο Walt Disney World ή στην Ιρλανδία» σχολιάζει σχετικά ο Τζον Πίτζι του γραφείου Randall Realtors, το οποίο έχει αναλάβει την πώληση του ακινήτου.


Το κάστρο που πωλείται... όπως είναι επιπλωμένο, είναι αυτό στο οποίο τον Φεβρουάριο του 2011 ζούσε ευτυχισμένη η Ισάκοβα με την εννιάχρονη κόρη της από προηγούμενη σχέση, την Πωλίνα, και τη νεογέννητη Μαρία μέχρι που ο σύντροφός της και πατέρας του δεύτερου παιδιού της είπε στο προσωπικό, όπως ισχυρίζεται η ίδια, «να την πετάξουν στον δρόμο με τα μωρά της». Η Ισάκοβα καταγγέλλει ότι ο πρώην της πληρώνει μόνο το ελάχιστο δυνατόν για το παιδί του, δηλαδή 1.000 δολάρια τον μήνα, τονίζοντας ότι για να τα βγάζει πέρα αναγκάζεται να παίρνει κουπόνια σίτισης από την Πρόνοια. Προφανώς, όταν πρωτογνώρισε τον... πρίγκιπα του παραμυθιού, περίμενε πολύ διαφορετική μεταχείριση από αυτόν.


Η Ισάκοβα άρχισε να να βγαίνει με τον δισέγγονο ενός μεγιστάνα του ατσαλιού από το Σικάγο το 2009. Ο Μαρκ της ζήτησε να αφήσει τον σύζυγό της και να την κάνει... πυργοδέσποινά του στην έπαυλή του, όπου ζούσε με τις δύο κόρες του από προηγούμενες σχέσεις του. Το ειδύλλιό τους αποδείχθηκε φούσκα, όπως και η διαχείριση του κάστρου με τα οκτώ δωμάτια, τα οκτώ μπάνια και ένα WC, τα δωμάτια μασάζ, την ομαδική ντουσιέρα, αλλά και τον ζωολογικό κήπο. Ενδεικτικό είναι ότι για να λειτουργήσει στοιχειωδώς χρειάζεται δεκαμελές προσωπικό.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα