Στρίπερ παντρεύτηκε τον...παππού της χωρίς να το γνωρίζει

ΚΟΣΜΟΣΣτρίπερ παντρεύτηκε τον...παππού της χωρίς να το γνωρίζειΤρίτη, Οκτώβριος 4, 2016 - 11:48

Ο γάμος 68χρονου με 24χρονη και η έκπληξη που αντιμετώπισαν βλέποντας οικογενειακές φωτογραφίες

Το ανέμελο ξεφύλλισμα ενός οικογενειακού άλμπουμ έμελλε να προκαλέσει σ' ένα νιόπαντρο ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας στις ΗΠΑ «τρομερό σοκ», αφού η 24χρονη σύζυγος διαπίστωσε στις φωτογραφίες ότι γιος του 68χρονου συζύγου της από τον πρώτο γάμο του είναι ο πατέρας της!
«Οταν είδα τον πατέρα μου σε αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ ένιωσα μια

καταλυτική αίσθηση απόγνωσης» δήλωσε στην εφημερίδα «Florida Sun Post» η νεαρή στριπτιζέζ, που σίγουρα ένιωθε τυχερή όταν άκουσε την πρόταση γάμου από τα χείλη του ηλικιωμένου εκατομμυριούχου από τη Φλόριντα.

Ο άνδρας της, που αποδείχθηκε παππούς της, διήγε τα τελευταία δύο χρόνια μια νέα ζωή, αφού κέρδισε το τζακ ποτ στο Λόττο, γεγονός που του απέφερε αρκετά εκατομμύρια δολάρια. Το 2009 νόμιζε ότι είχε χάσει τα πάντα, αφού βυθιζόταν στα χρέη, ενώ είχε οδηγηθεί σε ναυάγιο και ο δεύτερος γάμος του. Η νεαρή, από την πλευρά της, που είχε κόψει κάθε επαφή με την οικογένειά της από την εφηβεία της, οπότε και έμεινε έγκυος, δούλευε σ' ένα στριπ κλαμπ στο Τζάκσονβιλ, όταν γνωρίστηκε με τον ηλικιωμένο μέσω σάιτ γνωριμιών.

«Ενιωσα περίεργα όταν είδα τις φωτογραφίες της στο σάιτ» δηλώνει στην εφημερίδα ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία δεν δίνονται στη δημοσιότητα. «Είχα μια αίσθηση deja vu, αλλά τότε δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω γιατί το πρόσωπό της μου φαίνεται τόσο οικείο» προσθέτει. Η αίσθηση οικειότητας ήταν μάλλον το αίμα που νερό δεν γίνεται, αφού η νεαρή γυναίκα ήταν κόρη του γιου που είχε αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του και τον οποίο είχε να δει από μικρό παιδί.

Δεν σχεδιάζουν να χωρίσουν

Πάντως, παρά την αποκάλυψη της ακούσιας αιμομιξίας και τη δημοσιοποίηση της ιστορίας αυτής από το ίδιο το ζευγάρι, ο εκατομμυριούχος παππούς και η στριπτιζέζ εγγονή επιμένουν ότι δεν σχεδιάζουν να χωρίσουν. «Αν δεν το είχαμε ανακαλύψει ποτέ, θα ζούσαμε ευτυχισμένα μαζί. Οπότε το γεγονός ότι είμαστε συγγενείς δεν θα έπρεπε να το αλλάξει αυτό» σχολιάζει ο παππούς...

Keywords
Τυχαία Θέματα