«Στόλισαν» το... κλαρίνο

SHOWBIZ«Στόλισαν» το... κλαρίνοΠέμπτη, Αύγουστος 24, 2017 - 14:27

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την επική εμφάνιση του τραγουδιστή Γιώργου Βελισσάρη στη Ναυπακτία, όταν υψώθηκε μπροστά του ένα... τείχος τριών μέτρων από σαμπάνιες (!), το «αηδόνι των πανηγυριών» προκάλεσε ξανά χαμό, αυτή τη φορά στην Ηλεία.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Μια παρέα μερακλωμένων, που δεν έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση, «κρέμασαν» στο κλαρίνο της ορχήστρας του 1.000 ευρώ για να ακούσουν το τραγούδι που ήθελαν!

Στα βίντεο

από το πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου στα Τσίπιανα Ηλείας, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις, τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ έπεφταν βροχή! Κάποια στιγμή, ορισμένοι άντρες από μια μεγάλη παρέα που βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια έκαναν μια παραγγελιά στον Γιώργο Βελισσάρη, χωρίς κανείς να μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια.

Κι αυτό γιατί, εκτός από τον καθιερωμένο λουλουδοπόλεμο και τις δεκάδες σαμπάνιες που άνοιγαν η μία μετά την άλλη, αυτή τη φορά υπήρξε κι ένα έξτρα «δωράκι» για τον καλλιτέχνη, που δεν ήταν άλλο από το ποσό των 1.000 ευρώ, το οποίο κατέληξε στον μουσικό του που έπαιζε κλαρίνο! Ετσι, το γλέντι «φούντωσε» για τα καλά και πολλοί σχολίαζαν ότι ο τραγουδιστής έγινε για ακόμα μία φορά αιτία να «ανοιχτεί» τόσο πολύ κάποιος.

Στις αρχές Αυγούστου, ο «Αντώνης Ρέμος των φτωχών», όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τον νεαρό τραγουδιστή της δημοτικής μουσικής, είχε κάνει... χαμό σε ένα πανηγύρι στο Τρίκορφο Ναυπακτίας.

Οι σαμπάνιες που ανοίχτηκαν για χάρη του από έναν ομογενή από την Αυστραλία μπορεί να μην ήταν οι Dom Perignon που ανοίγονται στο Nammos, αλλά οι πιο προσιτές Bulgaria, όμως και πάλι το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, αφού δημιούργησαν ένα τείχος ολόγυρά του!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα