Στο βάθος Χουλτ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΣτο βάθος ΧουλτΤετάρτη, Δεκέμβριος 27, 2017 - 19:43

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει μπακ και, εκτός του Τόσκα της Μπέτις, στη λίστα βρίσκεται και ο Σουηδός του ΠΑΟ

Το μεταγραφικό «κυνήγι» για την εύρεση αριστερού μπακ συνεχίζεται στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με δημοσιεύματα από το εξωτερικό να επιμένουν για το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» για τον Αλίν Τόσκα αλλά και να επαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομα του Νίκλας Χουλτ. Συγκεκριμένα, όσον αφορά τον πρώτο, ρουμανική

ιστοσελίδα τόνιζε χθες ότι ο εκπρόσωπος του 25χρονου ποδοσφαιριστή της Μπέτις, Λουτσιάν Μαρινέσκου, έχει συζητήσει με ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά», με το δημοσίευμα να κάνει λόγο για δανεισμό του παίκτη (μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ και στόπερ) και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακόμη, αναφέρεται ότι ο ισπανικός σύλλογος θέλει να βρει ομάδα στον Ρουμάνο (έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια φέτος), καθώς δεν υπολογίζεται. Βέβαια, ο Αλίν Τόσκα δεν είναι ο μόνος υποψήφιος για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού βελγικά μέσα ανέφεραν ότι είναι έτοιμος να δώσει «μάχη» με την Αντερλεχτ για τα... πόδια του 27χρονου μπακ του Παναθηναϊκού Νίκλας Χουλτ.

Πάλι στο προσκήνιο

Το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» για τον Σουηδό άσο του «Τριφυλλιού» είναι δεδομένο, καθώς το όνομά του έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν, και μένει να φανεί αν θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση. Στο μεταξύ, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φέρεται -σύμφωνα με δημοσιεύματα του πολωνικού και του σερβικού Τύπου- ότι βρίσκεται στο στόχαστρο τουλάχιστον τεσσάρων συλλόγων της Αγγλίας (Εβερτον, Μπράιτον, Χάντερσφιλντ και Λιντς).

Τέλος, το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Πέλκας στην εμφατική νίκη (4-0) κόντρα στον Παναθηναϊκό ψηφίστηκε ως το καλύτερο του μήνα Δεκεμβρίου. Ο 24χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός συνδέθηκε τις περασμένες ημέρες με μεταγραφικά σενάρια της βελγικής Μπριζ, ωστόσο η παραμονή του στην Τούμπα θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα