Στο σκαμνί ο χειρουργός για τον φόνο της μεσίτριας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτο σκαμνί ο χειρουργός για τον φόνο της μεσίτριαςΠαρασκευή, Νοέμβριος 10, 2017 - 14:33

❱❱ Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού, θα καθίσει ο 38χρονος αγγειοχειρουργός...

... στα χέρια του οποίου φέρεται ότι άφησε τον περασμένο Απρίλιο την τελευταία πνοή της η 36χρονη μεσίτρια Ντιάνα Τσαμτσίδη.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με βούλευμά του έκρινε ότι ο 38χρονος κατηγορούμενος όχι μόνο «είχε

σχεδιάσει να σκοτώσει» την άτυχη μητέρα τριών παιδιών, αλλά έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να συγκαλύψει το έγκλημά του.

Την ξεγύμνωσε

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους δικαστές, ο γιατρός οδήγησε την 36χρονη (μετέβη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση αφαίρεσης κιρσών) σε απομονωμένο χώρο του νοσοκομείου και εν συνεχεία της χορήγησε ισχυρά αναισθητικά φάρμακα, τα οποία, όμως, σύμφωνα με τις καταθέσεις των γιατρών, δεν ήταν απαραίτητα για τέτοιου είδους επεμβάσεις. Κατά το βούλευμα, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι μετέφερε τη γυναίκα σε απόκρημνη περιοχή της Χαλκιδικής, όπου, αφού την ξεγύμνωσε, την πέταξε σε γκρεμό. Οπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, την οποία επικαλείται το δικαστικό συμβούλιο, κατά τη μεταφορά της η 36χρονη ήταν ζωντανή και κατά συνέπεια υπήρχε το περιθώριο να αποφευχθεί ο θάνατός της με την παροχή αναγκαίας ιατρικής φροντίδας.

Στο πλαίσιο της συγκάλυψης εντάσσεται, σύμφωνα με το βούλευμα, και η κίνησή του να στείλει μήνυμα στην 36χρονη, δήθεν ρωτώντας την γιατί δεν εμφανίστηκε στο προκαθορισμένο ραντεβού, αλλά και το γεγονός ότι μετά την εξαφάνισή της έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητο για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της. Ο ίδιος αρχικά είχε αρνηθεί την εμπλοκή του στον θάνατο της μεσίτριας, ενώ στη συνέχεια τον απέδωσε σε... ιατρικό λάθος!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα